Activitats d'estiu a Platja d'Aro:

Platja d'Aro acull el Festival Nits de Jazz a partir d'inicis de juliol fins al setembre a la zona de Cavall Bernat de Platja d'Aro i el Castell. Al juliol comença Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna, amb actuacions de Les Anxovetes, Bergantí & Els Cremats.

El segueix la Festa Major de Castell d'Aro i el Festisurf Costa Brava al setembre.

A més a mé,s com cada estiu La Biblioteca Mercè Rodoreda proposa activitats en el marc del programa  "Estiueja a la Biblio!", per als més petits hi ha sessions de contes, tallers de plastilina o interactius. Hi ha activitats tot el mes de juliol!

A l'agost es celebra la Firafan al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro. En aquesta fira es pot comprar, vendre i intercanviar productes de col·leccionisme relacionats amb el cinema i sèries de televisió, comòmic, música, videojocs, etc. Per participar a la fira, cal incripció prèvia!

Si voleu participar en aquestes activitats i passar una estada la Costa Brava, a Girorooms us proposem una gran varietat de propietats tant apartaments com estudis. Us oferim allotjament per llogar a Platja d'Aro, S'agaró, Sant Antoni de Calonge, Santa Cristina d'Aro o bé apartaments a Tossa de Mar o Lloret de Mar. Conèixer els apartaments Girorooms a la platja!

camp de golf girona
Platja d'Aro és una destinació turística de mar i sol més que coneguda. Apreciada per turisme de tot tipus i procedències en destaca el turisme esportiu i dins aquest, el turisme de golf.
 
Són molts els clubs de golf a Platja d'Aro on practicar aquest esport d'èlit, convertint el golf en un esport destacat del Baix empordà. 
 
 
 
 camps de golf a la costa brava empordà 
 
Quins camp de Golf hi ha a la Costa Brava - Baix Empordà -Girona?
Per orientar geogràficament els nostres clients, oferim un llistat amb els camps de golf més pròxims que trobarà durant la seva estada al Baix Empordà:
 
Club de Golf Costa Brava
 
Empordà Golf Resort
 
Golf d’Aro Mas Nou
 
Golf Girona
 
Golf Platja de Pals
 
Golf Serres de Pals
 
Mas Pagès Golf i P&P
 
Par 3 P&P Gualta
 
PGA Golf de Catalunya
 
Torremirona Golf & SPA Resort
 
 
 
resort golf mas nou platja d'aro
 
Si ens guiem per la geografia de Platja d'Aro tenim el mateix camp de golf Golf D'Aro-Mas Nou que està situat a la mateixa muntanya de del Resort Mas Nou a Platja d'Aro. Un indret esplèndit gràcies a les seves magnífiques vistes i ubicació estratègica, pròxim al centre de la vila però que gaudeix alhora de la calma i tranquilitat de les afores. Un emplaçament ideal per a estades curtes com les dels esportius del golf o per fer stages de golf.
 
golf girona  
 
Segueix el camp Golf Costa Brava i el mundialment conegut PGA Golf de Catalunya a només 30 kms de Platja d'Aro. Més al Nord trobem l'apreciat Empordà Golf i el Golf Platja de Pals, molt concorregut pel turisme francès, ambdòs situats també a 30 minuts de Platja d'Aro. 
 
golf costa brava
 
La Costa Brava és una zona d'entorn privilegiat motiu pel qual els camps de golf troben en el Baix Empordà la situació ideal: clima de temperatures moderades, poques pluges i un entorn urbà de gran diversitat. Els camps de golf de la zona Baix Empordà i Girona són de gran qualitat, adaptats al terreny i aptes per tot tipus de nivell de jugadors. Amb varietat de preus podrà fer les seves estades amb comoditat amb la nostra sel.lecció d'allotjaments.
 
vins denominació d'origen empordà
 
El jugador de golf gaudirà de ben segur de la seva estada a la nostra terra. Per completar la seva visita els recomanem visitar els pobles de pescadors de Calella de Palafrugell i Llafranc, Tamariu i per que no, Begur i les seves Cales d'Aiguablava i Sa Riera.
 
Estem també geogràficament pròxims a Barcelona, on els aconsellem, no deixin de visitar el Camp Nou! 
 
Gastronomía de qualitat i vins D.O.
La Costa Brava és una zona única, on mar i terra es complementen a la perfecció. L'oferta enològica i gastrònomia del Baix Empordà és dificilment comparable al Mediterràni. Complementada amb una oferta inacabable d'oci nocturn durant tot l'any, els principals punts són Platja d’Aro, Castell d’Aro y S’Agaró. Cosmpolitisme i tradició, diversió i negocis, ja que Platja d'Aro és també un important centre de negocis i punt habitual de congressos i convencions.
 
Platja d'Aro és la combinació perfecte d'esport, cultura i comerç vorejat de petites cales i platges idíliques.