Pack Magma amb allotjament

El centre termal Magma s'ha renovat amb tecnologia d'última generació: projeccions, il·luminació subaquàtica i nous espais elevats!

Aprofita la nostra Oferta entrada al Magma amb allotjament a Santa Coloma de Farners, i gaudeix d'uns dies de relax i benestar!

Busques un regal original i que agradi? aquesta és la teva oportunitat! 

Magma Centre Lúdic Termal de Santa Coloma de Farners va inaugurar unes reformes que l'han portat a incorporar una tecnologia d'última generació. Amb noves estructures, nous serveis i projeccions nocturnes de gran format únics a Europa.

El centre s'ha renovat per gaudir-ne tant de dia com de nit, i l'actuació ha consistit a integrar l'interior de l'espai termal amb l'entorn natural de la zona creant una atmosfera més harmònica i relaxant. Per això s'ha construït un nou espai elevat o mirador de 60 metres de llargada que connecta la zona de bany amb l'exterior. 

Pack d'allotjament Girorooms: Entrada al Magma + allotjament 

 

Magma de nit es transforma

De nit, el Magma es transforma. Les parets de l'espai termolúdic es converteixen en un gegantí cinema amb una pantalla de 130 metres de llargada i 600 metres quadrats de superfície. Les imatges que apareixen tenen una “qualitat sis vegades superior a les del cinema”. S'hi visualitzen audiovisuals en alta definició de diversos paisatges d'Islàndia. Unes projeccions que lliguen amb el nou sistema d'il·luminació subaquàtica que s'hi ha instal·lat.

 

*Mínim dos persones. 

On sol·licitar el teu Pack?

Contacta amb nosaltres a través del formulari o enviant-nos un e-mail a sinfo@girorooms.com o trucant al telèfon 972 41 63 91

Share it in: