Torna el Girona 10!

La 5a edició del Girona 10,  es celebrarà els dies 29, 30 i 31 de gener i arriba amb més de 10.000 propostes a 10€ i una àmplia oferta d’activitats gastronòmiques i culturals, entre les quals destaca, com a novetat, un nou format de visites nocturnes tematitzades a la Catedral.

· Com aconseguir la teva plaça

Primerament s'ha d'emplenar la fitxa de la web www.girona10.net  per entrar a plaça de sorteig. El període d'inscripció es tancarà el dia 18 de gener a les 23.59 h. En el moment de registrar-se, els participants hauran d’indicar quina és la seva preferència pel que fa als premis: nit d’allotjament, àpat a un restaurant o entrades de cinema.

El sorteig de premis està previst per al 19 de gener al matí i serà retransmès en directe pel programa ‘Els matins’ de TV3. Durant la tarda (entre 16.00 h i 23.59 h) l’Associació es posarà en contacte amb els guanyadors per notificar-los que han estat afortunats i per concretar-los què els ha tocat. Els guanyadors disposaran de tres dies per confirmar la reserva (fins el divendres 22 de desembre a les 10 del matí); passada aquesta data els establiments participants podran assignar les places sobrants a qui vulguin.

A partir del dia 22 de Gener, tothom qui ho vulgui, tant si ha participat al sorteig com si no, podrà consultar al web de Girona 10 quins establiments formen part de la campanya i contactar-hi via telefònica per consultar si els han quedat places disponibles o si tenen alguna promoció especial amb motiu del Girona10, i d’aquesta manera, gaudir-ne encara que no hagin resultat guanyadors.

Consulta detalls a la web de Girona10

· Planeja el teu cap de setmana

Vols agudir de les promocions pel Girona 10? envia'ns un correu a sinfo@girorooms.com i et farem un preu especial! ;)

Share it in: