Torna el Black Music Festival

El festival de Música Negre per excel·lència arriba de nou a Girona del 27 de febrer al 21 de març amb els millors artistes del moment.

Gairebé un mes de concerts amb músics de la talla de Maceo Parker, Richard Bona, Myles Sanko, Fundación Tony Manero o Scott Hamilton i la Jove Big Band de Girona, entre molts altres, dins d'aquest festival que aterra a Girona.

Tots ells interpretaran el millor jazz, blues, soul i gospel dins de la propera edició del Black Music Festival del 27 de febrer fins al 21 de març. Això sí, hi haurà una prèvia amb un concert de presentació a Perpinyà el 21 de febrer. Serà un concert a la plaça de la república de la vila nord catalana amb entrada gratuïta. En aquest concert hi actuaran dues bandes que representen els nous valors de la escena catalana de música negra: Boppin'Shakers i Solà & Estella. 

Alguns dels principals espais on tindran lloc els espectacles seran la Mirona, l'Auditori de Girona, plaça Independència, el Sunset Jazz Club o l'Espai Marfà.

Amants de la música negra, ja ho sabeu, el Black Music arriba carregat de concerts! Ja podeu comprar les entrades a través de la seva web.

Share it in: