TEMPORADA ALTA GIRONA 2016 | Notícies
TEMPORADA ALTA GIRONA 2016

Arrenca el festival Temporada Alta 2016!

Compri un dels packs Girorooms i allotji's al millor preu a Girona per Temporada Alta! Hem sel.leccionat els millors packs perque tingui abans que ningú un cap de setmana de teatre, els packs són fets a mida i podrà escollir l'espectacle i apartament que més li convingui!

oferta temporada alta entrades girorooms

El festival Temporada Alta va néixer l’any 1992 de la mà de Bitò Produccions, amb la intenció d’acostar al públic propostes teatrals innovadores d’origen tant local com internacional. Des del primer moment va tenir el suport de l’Ajuntament de Girona i, posteriorment, va rebre també el d’altres institucions com la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Salt, la Diputació de Girona, el Ministeri de Cultura - INAEM i la Unió Europea.

Al llarg d’aquests 25 anys, el Festival ha crescut fins a convertir-se en un referent estatal i europeu, que ofereix una programació eclèctica per a tot tipus de públic:

entrades temporada alta 2016

Durant aquests 25 anys hi han participat artistes internacionals, gironins i els més destacats de l'escena teatral catalana, com són Pascal Comelade, Joan Ollé, Àlex Rigola, Calixto Bieito, Sol Picó, Carles Santos, Sergi Belbel, Sergi López, Jordi Casanovas, Josep Maria Pou, Rosa Maria Sardà, Xavier Albertí, Lluís Pasqual, Jordi Galceran, Pau Miró, Lali Ayguadé, Pere Riera, Jordi Oriol, Roger Bernat, La Veronal, El Conde de Torrefiel, Llu- ís Homar, Anna Lizaran, Mario Gas, Marta Carrasco...

artistes nacionals Temporada Alta 2016

DESCARREGAR PROGRAMA TEMPORADA ALTA 2016!

 

 festa-major-platja-daro-2016

 

artistes nacionals Temporada Alta 2016

Espectàcles en producció/corpoducció d'aquesta edició Temporada Alta 2016:

Enguany, els espectàcles de dramaturgia en producció pròpia o co-producció es complementaran amb espectàcles de música, dansa, audiovisuals i d'altres formats per a tots els públic i de variades procedències, entre d'ells els públics infantils.

espectacles coproduccio temporada alta 2016

espectàcles nacionals temporada alta

Espais Temporada Alta 2016:

espais de temporada alta

 

Reserva el teu pack Temporada Alta - Contacta amb Girorooms!Share it in: