TBEX Costa Brava Catalunya

El principal congrés mundial de bloggers de viatges tindrà lloc a LLoret de Mar del 30 d'abril al 2 de maig del 2015 on es reuniran viatgers provinents dels cincs continents.

Entre el 30 d’abril i el 2 de maig de 2015 es celebrarà a Lloret de Mar el TBEX Costa Brava Catalunya, l’edició europea del principal congrés mundial de bloggers de viatges. Aquest és un esdeveniment clau en el panorama turístic català, en el qual s'espera rebre 800 bloggers de viatges d’arreu del món que visitaran la zona.

El congrés del TBEX (que respòn a les sigles Travel Blog Exchange) és la trobada anual més popular dels blocaires, escriptors i creadors de nous continguts en mitjans de comunicació social de l’àmbit dels viatges i l’estil de vida.

Actualment, compta amb 6.000 membres, i té per objectius mobilitzar i ajudar els blocaires de la promoció turística, revalorar i millorar el treball i la influència d’aquests, així com ajudar els professionals del sector i de l’àmbit de les relacions públiques a connectar amb els creadors de continguts adequats per beneficiar les seves marques i destinacions. 

A Girorooms disposem d'apartaments al centre de Lloret de Mar perquè totes les persones que vulguin assistir al TBEX puguin allotjar-se. Podeu trucar-nos al nostre número de contacte +34 972416391  /  +34 680703992 o escriure'ns a sinfo@girorooms.com i us informarem encantats de les opcions d'allotjament de què disposem.

 

Share it in: