Ruta literària "La Girona de l'aigua"

L'Escola Municipal d'Humanitats de Girona ofereix una activitat els dilluns del mes de juliol. Es tracta d'una ruta literària "La Girona de l'Aigua" on es recorren diferents zones amb la lectura de textos de Eugeni d'Ors o Narcís Comadira.

Les lectures giren entorn la relació de Girona amb l'aigua: rius, ponts, aiguats, etc. i estan escrites per Eugeni d'Ors, Jaume Ministral, Santiago Rusiñol, Joaquim Ruyra, Josep Maria de Segarra o Narcís Comadira. L'actriu Cristina Cervià és l'encarregada de guiar els participants amb la lectura dels textos.

L'historiador Xavier Carmariu ha fet una selecció de textos per a aquest itinerari que permet contextualitzar en un moment històric diversos esdeveniments. 

 

La ruta, que surt del Punt de Benvinguda a l'inici del Passeig Canalejas a les 20 h (dilluns 7,14 i 21 de juliol), dura una hora i quart i inclou la visita a un espai emblemàtic i poc conegut situat al carrer Santa Clara: la central elèctrica del Molí. Aquest edifici permet contemplar la sèquia Monar i conèixer la importància de la central per a l'enllumenat d'alguns punts de la ciutat.

El preu de l'activitat és de 10 euros i la ruta més un sopar a +Cub té un preu de 27 euros. 

Més informació a: www.girona.cat/ccm (Centre Cultural la Mercè)

Si voleu descobrir els racons de Girona i viure aquesta experiència, no dubteu en inscriure-us i si a més, voleu passar la nit a Girona, a Girorooms us oferim el lloguer d'uns apartaments i estudis  completament equipats on hi ha cabuda fins a 5 persones. A més estan situats al Barri Vell de Girona, just on es realitza la ruta literària "La Girona de l'aigua"

Share it in: