Primera Trobada Bviciart - Pou Rodó Girona 20 novembre 2016

Josep Bécares, Fina, l'associació Mmm'agrada- Cultura I Natura i amb el suport de Bicioci organitzen la 1a Trobada de Bviciart de Girona

El pròxim diumenge 20 de novembre el bar Xantar acollirà ciclistes i corredors que sortiran a les 18 h des del local de Bicioci, al carrer Llarg 21 de Salt i recorreran el nucli antic de Salt i les Ribes del Ter fins a arribar al seu destí: la plaça del Pou Rodó.

Un cop allà, els participants podran gaudir d'un zurito i alguna cosa per picar cortesia de la casa. Si hi voleu assistir recordeu que Girorooms disposa de dos apartaments al Pou Rodó i als carrers del voltant!

les fines de girona amb josep bécares

Josep Bécares, Fina! és un dels organitzadors de l'esdeveniment que ha creat juntament amb l'associació Mmm'agrada- Cultura I Natura i amb el suport de Bicioci.

I qui és Fina! Doncs un grup musical encapçalat per Josep Bécares, creador i "instigador" d'aquesta interessant proposta musical d'aires suaus i que cerca pel cim de tot la connexió amb un públic atent. El segueix en Pau, instrumental i guitarrista, l'Inés a la bateria i en Gerard al baix. Només cal veure'ls per saber que el que proposen és ganes de passar-ho bé!

concert de Fina! a Girona

Fina! és una banda que neix de la necessitat de connectar amb el públic i acabar de donar sentit a les seves cançons. I què pot ser més interessant que les fines? doncs que el seu concert sigui gratuït! Aixñi que ja sabeu, si us ve de gust un xic d'esport i música fresca amb una bona beguda, no falteu al Pou Rodó aquest diumenge!

On és la Plaça del Pou Rodó de Girona?

 

El carrer del Pour Rodó de Girona està a mig camí entre la Basílica de Sant Feliu, els Banys Àrabs i el carrer de la Barca, on tenim ubicada la nostra oficina Girorooms - Barri Vell. És un carrer amb molta història i una mica bruta per cert, ja que des d'època medieval fou el "Barri Xino" o prostibul de la ciutat. Actualment però no patiu, és un carrer d'ambient sa i familiar, indret ideal per sentir-se Fina!

carrer de pou rodó de girona

El Pou Rodó, un carrer molt cultural

 

Els origens de la mala fama del carrer Pour Rodó han quedat difuminats amb els pas dels anys. I és que darrerament aquest carrer es basteix sota l'insígnia de la cultura i la mobilitat: els cafès filosòfics estil parisien, els festivals culturals i musicals, activitats de cinema, literatura, filosofia i arts escèniques... El Barri Vell de Girona ha deixat de ser un entorn d'observació passiva a ser nucli actiu de cultura viva. I esport: cada vegada són més els turistes esportius de la ciutat i és evident que el Barri Vell i el seu entorn natural com La Vall de Sant Daniel, la ruta de la font del ferro, els jaciments arqueologics de Sant Julià de Ramis, el castell de Sant Miquel, el convent de Sant Daniel i monestir benedictí de Galligants, Montjuïc... Se'n beneficien enormement. Un cor que batega gràcies a tots, a tu també ;)

Voleu estar informats de què fer a Girona? doneu-vos d'alta al nostre newsletter mensual especial agenda gironès!

Share it in: