Platja d'Aro ofereix un estiu ple d'activtats: sardanes, havaneres o la Fira del col·leccionisme

Castell-Platja d'Aro acull, fins a finals de setembre, espectacles musicals de diferents gèneres com el flamenc, jazz, el rock o la cançó popular. També celebra el programa "Estiueja a la Biblio!" i la Fira del col·leccionisme (Firafan)

Pels amants de la música popular, Castell-Platja d'Aro acull quatre cantades d'havaneres diversos dissabtes de juliol i agost a les 22.30h. El 26 de juliol actua Arjau a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d'Aro, el 9 d'agost hi ha Ultramar a la Platja Sant Pol de S'Agaró, la Barca Mitjana el 23 d'agost a la Plaça Poeta Sitjar de Castell dAro i La Taverna el 30 d'agost a la Plaça Hipòlit Centeno a Platja d'Aro.

També s'ha programat un cicle de sardanes; en total tres audicions de sardanes a la Plaça Major de Platja d'Aro amb les cobles Ciutat de Girona el dimarts 15 de juliol a les 22h, La Flama de Farners el dimarts 5 d'agost a les 22h i la Bisbal Jove el divendres 15 d'agost a les 20h. També s'han programat dues actuacions del Festival de Guitarra de Girona 2014 a l'Església de Santa Maria de Platja d'Aro: Quartet Miquel Llobet de guitarra clàssica el divendres 8 d'agost i Pedro Navarro amb l'espectacle flamenc Dedos con duende el dissabte 16 d'agost.

Si preferiu el jazz, Platja d'Aro acull el 17è Festival Nits de Jazz cada divendres de l'11 de juliol al 29 d'agostt (23h) a la zona de Cavall Bernat de Platja d'Aro i dels diversos concerts de la festa Major de Platja d'Aro a la Plaça del Mil·lenari del 14 al 17 d'agost amb Els Montgrns, All Star Karaole, Els Pets, Abbey Road o The Penguins.

A partir de finals d'agost, del 21 al 23 d'agost, és el torn del festival de rock Desemboca a la Plaça dels Estanys de Platja d'Aro amb grups com Flamingo Tours, The Excitements o Novedades Carminha.

Més endavant hi ha la Festa Major de Castell d'Aro (5-10 setembre) i el 2n Festisurf Costa Brava el 20 de setembre.

Més informació clicar aquí

La Biblioteca Mercè Rodoreda proposa activitats en el marc del programa  "Estiueja a la Biblio!", per als més petits hi ha sessions de contes, tallers de plastilina o interactius. I per als adults la novetat d'aquest estiu és el programa de recitals poètics, presentacions de llibres o un taller de scrap.

El diumenge 10 d'agost es celebra la Firafan al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro. En aquesta fira es pot comprar, vendre i intercanviar productes de col·leccionisme relacionats amb el cinema i sèries de televisió, comòmic, música, videojocs, etc. Per participar a la fira, cal incripció prèvia a la pàgina següent: www.arocinema.com. Més informació, clicar aquí.

Share it in: