Olotx2

Tercera edició d'un cap de setmana on ho trobaràs tot a meitat de preu... o multiplicat per dos! Vine a l'Olotx2 i treu-li suc a les ofertes de la capital de la Garrotxa!

A Olot el proper cap de setmana del 27-28 de febrer de febrer i l'1 de març, qui hi vagi pagarà per un i gaudirà per dos. L'Olotx2 es tracta d'una oferta que s'estén a restaurants, botigues, hotels i altres espais per promocionar el turisme i el comerç de la ciutat.

Dormir!

35 allotjaments de la Garrotxa participen a la campanya Olotx2 posant a disposició unes 600 places d'allotjament per les nits del 27, 28 de febrer i 1 de març.

Els allotjaments ofereixen dues nits al preu d'una, una nit d'allotjament al 50% del preu i/o dues habitacions al preu d'una.

 

Menjar!

Gaudeix dels 11.000 àpats que una trentena de restaurants de la Garrotxa t'ofereixen durant la campanya Olotx2.

Paga per un i menja per dos als restaurants de la comarca dels volcans. Els restaurants oferiran el menú, segons la disponibilitat, en diferents torns per cada servei. Informa-te’n en el moment de la reserva i descobreix els menús gastronòmics que t'ofereixen.

A més, una dotzena de bars icafeteries d’Olot posen a la teva disposició esmorzars, berenars i tapes al 2x1 durant tot el cap de setmana.

 

Comprar!

Una seixantena de comerços se sumen a la campanya 2x1 amb importants descomptes i atractives promocions, i com a novetat d'aquest any, comerç obert amb botiga al carrer tot dissabte i diumenge al matí.

A més, durant el dissabte 28 de febrer, al nou Mercat d'Olot podràs tastar i comprar a 2x1 producte fresc de proximitat i de qualitat!

 

I de pas, aprofita per fer una visita a la ruta dels volcans i a la magnífica Fageda d'en Jordà.

Ja tens el pla perfecte per aquest cap de setmana! 

 

Share it in: