Música Electrónica: Claptone Festival

Electrona presenta el seu primer esdeveniment de música electrònica a la ciutat de Girona amb la intenció de repetir format i ser un reclam per els caps de cartell de l’escena electrònica mundial.

L'enigmàtic Claptone és el cap de cartell de luxe del Sant Pere de Galligants. L'espectacle està produït per Electrona, una plataforma destinada a la promoció de la musica electrònica a la ciutat de Girona.

El primer esdeveniment d'aquesta plataforma vol oferir una experiència única dins del sector: 450 espectadors privilegiats podran gaudir de la màgica música de CLAPTONE, deejay de rellevància internacional, premiat al 2015 com a millor productor als DJ Ibiza Awards, premi que entre d'altres han guanyat anteriorment noms com: David Guetta, Carl Cox, Harwell, Solomon, Disclosure, o Luciano.

Els assistents podran gaudir, dins un marc incomparable com és l'actual Museu d'Arqueologia de la ciutat, del misteri que envolta l'artista, ja que no és coneguda ni la seva identitat ni fisonomia. Està prohibit fer-li fotografies, si no és seguint les seves indicacions.

En el photocall es repartiran entre els assistents, les mateixes màscares que utilitza l'artista en el seu espectacle. L'esdeveniment es complementarà amb una experiència gastronòmica dins d'un escenari tan peculiar com és l'església romànica del s.XII de Sant Pere de Galligants, al cor del Barri Vell de Girona. S'habilitarà el claustre del monestir com a bufet lliure d'ibèrics a càrrec dels coneguts Ham Session by Don Jamón i les corresponents barres de begudes.

L'espectacle disposarà d'un so en pista de 120 db i elements audiovisuals molt espectaculars, de primer nivell, sempre respectant i mostrant al màxim l'interior de l'església, de la que no oblidem, forma part dels escenaris de la propera temporada de Game of Thrones.Sant Pere Galligants confia, utilitzant aquest format, en poder portar a la nostre ciutat els millors artistes dins del panorama mundial de la música electrònica.

Share it in: