Milestone Project 2016 Girona

Del 9 al 17 de setembre gaudeix a Girona d'una nova edició de la mostra activa d'art urbà Milestone Project

 

L'espai urbà és un espai de debat públic on tothom hi pot dir la seva i on tothom pot trobar la seva manera d'expressar-se. A Milestone Project es debat com es tracta i s'observa aquest espai i com es pot convertir la natura urbana en un llenç on plasmar la realitat quotidiana i cultural de la ciutat.

art urbà en creixement

Com diuen els seus organitzadors sl significat en anglès de Milestone és “canvi de rumb" i "punt de trobada". Milestone treballen per donar un nou enfoc que connecti cultura i societat utilitzant la cultura i el pensament com a eina de renovació social. 

espais urbans i art urbà a girona

Els gironins i els seus visitants tot sovint es topen amb gran obres d'art urbà que no saben d'on han sorgit. Però la resposta es sempre bona: donen un nou aire i color al paisatge urbà decadent i gris. Un nou suport físic on pensar en temes o questions poc habituals mentres vius el teu quotidià més normal. Interessant oi?

art urbà milestone 2016

Gaudiu fins al 17 de setembre de l'experiència Milestone aquest setembre 2016 a Girona, l'art és viu! En aquesta edició 2016 Milestone trobarem diferents espais on observar l'art en directe: dels artistes Nano 4814 (Carrer Pierre Vilar, 3) Anna Taratiel (Carrer Pic de Peguera, 15) Luce (Avinguda de França, 155) Nuria Mora i Eltono (Carrer de l'Esport, 4 a les Ribes del Ter) Spy (Plaça de Catalunya, 15) Pelucas (Carrer de l'Esport, 4 a les Ribes del Ter) i 3TTMan (accions pels carrers de la ciutat).

Altres artistes que ja hi han participat són: 108, Cyop Kaf, Interesni Kazki, Ome & Nadie, Blu, Boris Hoppek, Moneyless, Quelic, Sam3, Erica Il Cane, Lucy Mclauglhan, Vihls, Agostino Iacurci, Escif i Momo.

Share it in: