Lloret de Mar modernista, indiana i ibèrica

Els carrers de Lloret de Mar mostren el llegat de les diferents cultures. Ens trobem amb el patrimoni dels Indianos, el modernisme i a més, els tres poblats íbers.

L'enriquiment d'alguns habitants -els Indianos- a causa dels negocis naviliers, especialment a la zona de Cuba, va provocar que deixessin de banda la seva casa pairal i es van construir mansions d'estil neoclàssic, modernista i eclèctic. Un exemple és Can Comadran conegut com la Casa Font o bé l'edifici de l'Ajuntament. El Museu del Mar - Can Garriga mostra la història d'aquests lloretencs.

Els Indianos també deixen constància de l'art modernista a Lloret de Mar com és el cas del cementiri modernista dissenyat per l'arquitecte Ramon Puig i Cadafalch.

Lloret de Mar té 3 poblats ibers, Montbarbat, Puig de Castellet i Turó Rodó. El jaciment de Puig de Castellet (650m2), situat a 2 kilometres del nucli de Lloret de Mar, es troba en una zona estratègica de domini visual que va de la desembocadura del Tordera fins a la costa de Lloret.

A Girorooms us oferim allotjament a Lloret de Mar, estudis i apartaments, completament equipats a diferents zones de Lloret.

Share it in: