Les Fires de Girona ja estan aquí!

Un any més, arriben les mítiques Fires de Girona agafades de la mà de la tardor, de l'olor de les castanyes, de les llums de les atraccions i de les ganes de Festa Major!

Les Fires de Sant Narcís, la Festa Major de Girona, arriba amb una programació carregada de novetats a partir del 24 d'octubre fins al 2 de novembre de 2014.

Per a tots aquells que ja les coneixeu, sabeu que representen els dies més especials i entranyables de la ciutat, que bull de vida amb la quantitat d'activitats que inunden Girona durant aquests dies. Per als que no sabeu què són, no dubteu en visitar-nos en l'època més autèntica de la ciutat.

Enguany s'ha presentat un programa ple d'activitats per a tots els públics: concerts, focs artificials, activitats familiars, jornades de portes obertes, paradetes de menjar, concursos de fotografia... i les famoses barraques de La Copa.

En l'aspecte musical, hi haurà més d'una trentena d'espectacles amb un cap de cartell considerat un dels millors dj de techno del món, el nord-americà Jeff Mills. A la resta de concerts podrem sentir les veus de Chambao, Hotel Cochambre, Txarango o Sílvia Pérez Cruz, entre molts altres.

Aquest any el difícil serà triar! No us perdeu les Fires de Sant Narcís 2014!

Share it in: