La 29a Edició del Festival Castell de Peralada - Música i dansa amb primeres figures interancionals

Del 10 de juliol al 15 d’agost passaran pel Festival Castell de Peralada grans figures i artistes del panorama nacional i internacional de diferents disciplines artístiques que, un any més, faran que aquest festival sigui el clàssic de l’estiu

La  29ª edició del Festival Castell de Peralada continua oferint una programació de la més alta qualitat,  especialment  en lírica i dansa en una clara mostra del compromís per la innovació, les estrenes absolutes, la cultura i l’excel·lència, que tenen un paper molt destacat en el Festival Castell de Peralada 2015.

El programa d’aquest any començarà el dia 10 de juliol amb la mítica companyia de dansa Béjart Ballet Lausanne i oferirà altres grans cites amb la millor dansa del moment com l’espectacle, Yo, Carmen, de María Pagés, El Amor Brujo de la Fura dels Baus o el comiat de la mítica ballarina Sylvie Guillem.

Algunes de les millores veus de la lírica actual es citen al Festival de Peralada, com ara Gregory Kunde, Juan Diego Flórez, Diana Damrau o Klaus Florian Vogt.

Tom Jones encapçala un cartell que portarà a Peralada grans figures de la música com Joan Manuel Serrat o Roger Hodgson.

Des de Girorooms disposem d'apartaments a Girona ciutat i la Costa Brava on poder compaginar uns dies de vacances amb l'assistència als diferents espectacles del Festival.

Share it in: