Instagram your city

Aquestes trobades dedicades als amants d'Instagram i la fotografia serveixen per descobrir diferents poblacions del territori a través de visites guiades i participar a concursos per guanyar molts premis!

Instagram Your City és una trobada d’instagramers que es celebra a diferents municipis del territori, coincidint amb algun esdeveniment rellevant de la població. Al mateix temps, és un concurs de les fotografies penjades a Instagram durant l'esdeveniment.

Aquesta activitat consisteix principalment en un photowalk, una visita guiada a la ciutat per descobrir els seus racons més preuats. L’activitat comença amb la benvinguda als participants, un photocall i un esmorzar per agafar energies per la visita posterior. El recorregut visita els espais més emblemàtics de la població, així els instagramers poden captar, amb els seus dispositius mòbils, els indrets més curiosos d’aquests municipis.

 

COM FUNCIONA?

Cada concurs té una etiqueta oficial #InstaMunicipi i, addicionalment, s’utilizen #inCostaBrava o #inPyrenees i d’altres hashtags propis de la població. Es premien les fotografies més ben valorades pel jurat i habitualment hi ha 3 guanyadors.

 

PROPERS INSTAGRAM YOUR CITY

#InstaVallBas

La propera trobada tindrà lloc el diumenge 7 de desembre a la Vall d’en Bas durant la Fira de Sant Nicolau. Aquest concurs recollirà totes les fotos publicades entre el 7 i el 8 de desembre amb les etiquetes #InstaVallBas #InstaGarrotxa #InPyrenees. Totes les fotografies han de ser fetes amb dispositius mòbils i han de contribuir a difondre els atractius de la Vall d’en Bas i de la marca «Pirineu de Girona» de forma creativa i original, ja siguin fotografies detallistes o més genèriques.

#InstaBlanes

Aquesta trobada tindrà lloc el diumenge 21 de desembre a Blanes durant la Fira de Sant Tomàs. Aquest concurs recollirà totes les fotos publicades entre el 21 i el 22 de desembre amb les etiquetes #InstaBlanes #BlanesTurisme #Marimurtra #IncostaBrava. Totes les fotografies han de ser fetes amb dispositius mòbils i han de contribuir a difondre els atractius de Blanes i de la marca «Costa Brava» de forma creativa i original, ja siguin fotografies detallistes o més genèriques.

 

Animeu-vos a participar a un Instagram Your City i treieu-li suc a al mòbil!

Font: Patronat de Turisme Costa Brava

Share it in: