Iª Setmana de la Moda de Girona

Saps quin serà l’esdeveniment que posarà a la ciutat de Girona en el punt de mira del món del tèxtil a Catalunya? La resposta és Gimoda, la Iª Setmana de la Moda de Girona.

La Setmana de la Moda és un projecte dedicat a dissenyadors emprenedors vinculats a les noves tendències que exhibiran les seves creacions en quatre jornades els dies 18, 19, 20 i 21 de març de 2015 en diverses desfilades al Teatre Municipal de Girona.

Al llarg de la setmana, aquestes promeses del tèxtil gaudiran de diversos espais on podran mostrar les seves col·leccions tardor-hivern i primavera-estiu per presentar-les al públic i a tot el sector de la moda.

Cada una de les jornades comptarà amb 6 desfilades repartides al llarg del dia, 5 de les quals seran de dissenyadors emergents, més una d’elles de firmes professionals consolidades de projecció internacional. Tota una passarel·la d’estils, tendències i colors!

A més de desfilades, durant aquests dies hi haurà tallers, ponències i diversos expositors i estands repartits per la ciutat. Tot amb entrada lliure i grautïta amb reserva prèvia.

Aquest esdeveniment està organitzat per Agimod, una associació sense ànim de lucre que es funda el 2014 per tal d’aglutinar i emparar tots els agents que conformen el sector del tèxtil i de la moda dins l’àmbit de les comarques gironines.

No deixis que t’ho expliquin! Vine a viure la Setmana de la Moda de Girona!

Share it in: