Girona: Festival Strenes

Strenes inaugura la seva edició més exitosa col·lapsant el centre de la ciutat de Girona amb el concert al terrat de Love of Lesbian.

Es calcula que més de 8.000 persones arribades de tot Catalunya han seguit en directe el primer concert que Love of Lesbian oferia després d’un any i mig sense pujar als escenaris per presentar les cançons del seu nou disc El poeta Halley.

Strenes regala una fotografia inèdita de la ciutat de Girona, convertint el concert del terrat en una imatge icònica del festival que ningú es vol perdre.

Strenes és el festival de referència on els artistes catalans presenten els seus nous treballs discogràfics, inicien o finalitzen les seves gires i presenten espectacles inèdits.

En només tres edicions el festival ja té una participació de més de 20.000 espectadors, generant un impacte econòmic per a la ciutat de Girona de 750.000 euros.

El festival converteix la ciutat de Girona en un gran espai escènic, programant a espais interiors com l'Auditori, el Teatre Municipal, el centre cultural La Mercè, la Casa de Cultura, la Mirona, els Jardins de la Mercè, però també a espais emblemàtics i dels més visitats de la ciutat com les escales de la Catedral, el Pont de Pedra, la Plaça Sant Fèlix o el Museu d'Art (MD'A), entre d'altres.

· Tret inaugural

El passat dissabte 2 d'Abril va donar el tret de sortida a l'inici del festival amb l'actuació gratuïta del grup Love of Lesbian!

Malgrat la inestabilitat meterològica i la coincidencia amb el clàssic el públic no s’ha volgut perdre el tret de sortida d’Strenes que enguany comença amb gairebé el 70% de les entrades venudes.

A Girorooms tenim disponible l'Apartament de la Rambla de Girona, amb vistes directes al concert!

Tomàs Molina, protagonista de la campanya viral per endevinar el grup sorpresa que inaugurava el festival, ha aparegut per sorpresa dalt del terrat per presentar els Love of Lesbian.

A partir del 3 d'abril, Girona tornarà a ser l’epicentre musical de Catalunya fins el 24 d’abril, amb actuacions destacades com Sopa de CabraMacacoQuimi PortetEls Catarres amb la JOAG o Adrià Puntí.

Tota la programació i les entrades a la venda es poden consultar a www.festivalstrenes.cat 

Share it in: