Girona Bike World promociona la bicicleta a l'hora de viatjar

El proper cap de setmana de l'1 al 3 de maig Girona acollirà una fira per promocionar i potenciar el sector de la bicicleta com la forma més clàssica i moderna de viatjar i conèixer. La fira Girona Bike World neix com a resposta d’una destinació turística com és Girona, que ofereix oportunitats úniques als ciclistes amateurs i professionals. 

La demarcació de Girona compta amb 125 quilòmetres de vies verdes i multitud de rutes senyalitzades per al cicloturisme i, en els darrers anys, el nombre d’usuaris de la bicicleta ha augmentat de forma considerable. Aquest context i el bon clima de la zona desperta un interès a l’alça entre els ciclistes d’arreu del món.
És per això que Fira de Girona es convertirà en el punt de trobada més adequat per intercanviar idees, per veure, provar i conèixer de primera mà les últimes novetats de les millors marques del sector i assistir a conferències i exhibicions de reconeguts professionals del ciclisme.

Més enllà de la zona d’expositors, Girona Bike World es concep com una fira activa de la bicicleta, ja que els visitants podran gaudir d’exhibicions de Bike Trial, Looping Bike, Push Bike, Pump Track i BMX protagonitzades per “bikers” professionals. Dani Comas, fins a deu vegades campió del món de Bike Trial, serà un dels ciclistes que demostrarà les seves habilitats sobre dues rodes en un Palau de Fires en què els usuaris també podran utilitzar un circuit de proves. Al “Bike Test” hi haurà revolts pronunciats, superfícies irregulars i rampes que serviran per examinar el comportament de tota mena de bicicletes.

Girorooms especialista en lloguer d'apartaments turístics a Girona, Costa Brava i Pirineus s'afegeix oferints solucions d'hospedatge als turistes i als cicloturistes de diferents disciplines.

Share it in: