Firatast Girona 2016

Firatast - Fira del tast i les desgustacions de Girona

FIRATAST GIRONA és la fira de degustació per excel·lència de Catalunya que se celebra del 6 al 9 d’octubre de 2016, al Palau de Fires de Girona i que enguany arriba a la seva 23a edició.

firatast girona 2016

FIRATAST torna a Girona aquest cap de setmana i ho fa repetint formúla: degustant els plats que promociona a través d'un tiquet.

Consolidada com a fira gastronòmica a nivell nacional perfecciona el seu sistema: El visitant compra tiquets de degustació per valor d’1€  i els va bescanviant entre les més de 300 degustacions diferents que hi ha a la fira, totes elles amb un cost d’entre 1 i 3 tiquets.

I què hi guanyem? Més degustacions! Entrants, primers o segons plats, postres i begudes de tot tipus i tots de gran qualitat... a un preu d'escàndol!

HORARIS:

Dijous 6 d’octubre de les 18h a les 24h.

Divendres 7 d’octubre de les 18h a les 24 h.

Dissabte 8 d’octubre de les 12h a les 24 h.

Diumenge 9 d’octubre de les 12h a les 24 h.

 

I pels més petits... LUDOTECA SÓC LA FESTA!

Aquest any Firatast ha pensat en tot: La Ludoteca està pensada pels més petits i els dona accés a una zona de jocs dins del recinte de FiraTast: jocs gegants, inflables, personatges, toro mecànic... Comprant la polsera per 5€ podran entrar i sortir durant 2 jornades tantes vegades com necessitin... I els pares podran fer la digestió mentres ells cremen energia!

VOLS ANAR-HI EL DIJOUS 6? 

invitació firatast 2016 per imprimir

No oblideu que aquest cap de setmana la Fira de Girona bull d'activitat! Hi coincideixen tres fires! La Fira del Còmic de Girona el Saló de l'Oci Recreatiu i Firatast

I si voleu un cap de setmana rodó, no us podeu perdre la nova súper proposta: espectacle de teatre Temporada Alta al millor preu allotjant-vos amb Girorooms perque.. Amb tanta activitat de ben segur necessitareu un bon llit per descansar :)

Share it in: