Festival Internacional de Circ de Figueres

Els millors artistes de circ de tots els racons del món desemboquen a Figueres per oferir 5 dies de meravellosos espectacles per a grans i petits!

Esteu tots convidats a descobrir el gran esdeveniment que arriba a terres gironines amb el Festival Internacional de Circ de Figueres que tindrà lloc del 26 de febrer fins al 2 de març del 2015. Aquest és un dels millors escenaris mundials per viure de prop tota la màgia de trapezistes, genets, acròbates, malabars, equilibristes, ballarins i pallassos entre moltes altres atraccions que deixaran al públic bocabadat.

En poc temps, el Festival Internacional de Circ de Figueres s'ha consolidat com un dels grans referents culturals del nostre país, seguint els passos dels grans esdeveniments de les arts circenses, com els festivals de Wuqiao, Budapest, Montecarlo o París.

A Figueres s'aposta fort pels artistes de primer nivell, que arriben de tots els racons del planeta. Al llarg del festival, a més d'actuar per al públic, els artistes participants competeixen per guanyar l'Espectacle d'Or –nom amb què es coneix la gran final del festival–, davant d'un jurat internacional format per personalitats destacades del món del circ.

Atès l'èxit de les edicions anteriors, les infraestructures estan a l'altura d'un festival d'aquestes dimensions, que compta amb una gran afluència de públic. Durant uns dies del mes de febrer, la capital empordanesa es converteix en un gran circ que trasnmet les mil meravelles de l'espectacle.

Font: Patronat de Turisme Costa Brava

 

Share it in: