Festival de Música a Girona - Festivalot

El Festivalot és un festival de música en família de nova creació que celebrarà la seva primera edició a Girona els dies 6 i 7 de juny de 2015. Música pensada per gaudir en família i especialment amb els petits!

Els Amics de les Arts han estat els artífex d'aquest festival que se suma a la quantitat d'esdeveniments culturals i musicals que estan en creixement a la ciutat de Girona. El Festivalot oferirà més de 20 concerts i activitats relacionades amb la música perquè puguin gaudir grans i petits. 

Les famílies assistents podran veure concerts i espectacles de diferents estils musicals com grups de pop rock del panorama català actual (adaptats a format familiar); animació infantil tradicional; clàssica; jazz; rumba; electrònica…etc. Tots els espectacles programats estan especialment pensats per als més petits i tenen l’objectiu de fer cantar, ballar i experimentar amb la música a tota la família.

Destaca l'estrena del nou treball dels Catarres, una actuació per a públic familiar de Joan Dausà i també dos passis dels Amics de les Arts. Altres espectacles infantils que fa temps que giren amb èxit són 'Nora i el Jazz' i 'Bitels per a nadons'. 

A més, el Festivalot també neix amb la vocació de donar una opció a aquells pares que volen seguir gaudint de la música en directe i que ho volen fer de la mà dels seus fills.

Pares, si busqueu una activitat alternativa, lúdica, divertida i enriquidora per fer amb els nens i que gaudeixin com mai, ja ho sabeu! 

A Girorooms disposem de diferents apartaments de 1, 2 o 3 habitacion de lloguer turístic per dies, setmanes o mesos per adaptar-se a les vostres necessitats. Uns dies a Girona per gaudir de la música en familia i gaudir de la ciutat de Girona.

 

 

Share it in: