Festa Major Platja d'Aro 2016

Com cada any a principis d'agost Platja d'Aro celebra la Festa Major!

Platja d'aro celebrarà la Festa Major 2016 de dia 11 al 15 d'agost. Descarregueu el pdf amb el programa complet per a més informació!

Platja d’Aro celebra de l’11 al 15 d’agost la Festa Major 2016. Apta per a tots els públics les activitats i espais seran també els més agradables: a l'aire lliure i airebé totes les propostes seran de caràcter gratuït!

La majoria dels concerts es concentren a la Plaça del Mil·lenari, lPlaça Major on actuaran Les Anxovetes, l’església de Santa Maria i La Platja Gran, on actuarà el popular Bruno Oro acompanyat de la Dream Big Band. 

També s’han programat diverses activitats de caràcter familiar: jocs gegants, taller de bombolles de sabó passejades en poni, visita teatralitzada a la Vil·la Romana de Pla de Palol, rua d’animació al Passeig Marítim, cinema a la fresca... Pel que fa a les activitats esportives hi haurà Torneig de Petanca, 7è Beach Volley Costa Brava, Torneig de Bàsquet 3x3, Torneig de Bàdmintoni Campionat d’Escacs al Passeig Marítim.

Darrerament, també hi ha tot un conjunt d’activitats de caire popular i participatiu: Campionat de Sudoku, Fira de Brocanters, missa solemne amb l’acompanyament musical de la Coral Santa Cecília de Santa Cristina d’Aro i la quarta edició de Firafan.

 

 

 festa-major-platja-daro-2016

 

 

 

Share it in: