Els últims hits musicals al Festival Strenes

No et perdis els més de vint concerts que arriben pel Festival Strenes de Girona del 10 al 25 d'abril. El millor de la música catalana surt a escena per presentar les últimes novetats!

El Festival Strenes arriba aquest any més carregat de música que mai! Del 10 al 25 d’abril hi haurà una cinquantena d’actes entre concerts i activitats, amb més de vuitanta artistes participants. Hi haurà concerts de pagament i concerts que seran d'entrada lliure perquè tothom pugui accedir i viure l'essència de l'Strenes.

El públic del festival serà el primer en poder escoltar en directe les noves cançons dels repertoris dels artistes més variats: Antònia Font, Joan Miquel Oliver. Andrea Motis i Joan Chamorro amb l’Orquestra Nacional d’Andorra, Blaumut, el Cor Geriona o Marinah, l’ex cantant d’Ojos de Brujo, amb Chicuelo, un dels guitarristes de flamenc més importants del país. 

El concert inaugural del festival serà el tret de sortida de la gira de 40 anys de la Companyia Elèctrica Dharma, amb un concert molt emblemàtic i especial. Gossos celebraran els seus vint i dos anys de carrera amb un espectacle trencador, on el grup comparteix un assaig en directe amb públic. Miquel Gil iniciarà la seva gira de celebració de 40 anys dalt dels escenaris amb un espectacle anomenat “Matèria”. També es comptarà amb la presentació oficial del nou espectacle familiar de Lax’n’Busto, Lax’n’Xics. Per altra banda, Dolo Beltrán, la cantant i líder de Pastora, ha triat Strenes per actuar per primera vegada en solitari i presentar en primícia un nou repertori. 

El Festival Strenes de Girona és el festival de referència on els artistes catalans poden estrenar els seus discs, projectes o gires. Aquesta és una plataforma de difusió pels artistes emergents del país, que nodreixen la rica escena musical catalana que tenim actualment.

Consulteu la seva web per veure tota la programació i accedir a la venta d'entrades!

 

Share it in: