El Menú de la Gamba a Palamós

Si sou uns amants del marisc i especialment de les gambes, Palamós és la vostra destinació. Fins a finals de juliol, aquest poble coster celebra el Menú de la Gamba.

Una desena de restaurants de Palamós participen aquesta edició en el Menú de la Gamba. Els restaurants d’aquesta zona tenen a la seva carta com a indispensable el marisc i el peix fresc.

A Palamós és molt comú veure a mitja tarda l’arribada de les barques a port i la descàrrega del peix. En aquest poble hi trobem el Museu de la Pesca que recorre el món de la pesca des dels seus inicis. Aquest és l’únic situat a la Mediterrània que fa referència a aquesta aspecte. A part de l’exposició permanent, hi ha diverses activitats per a poder entendre de primera mà què significa l’ofici de pescador.

Pel que fa a platges a Palamós hi trobem la Platja Gran, la Fosca i Castell a més de cales com Cala Estreta o Cala Margarida.

Entre els atractius d’aquest poble pesquer hi ha les havaneres, molt vinculades a la tradició marinera. També s’hi poden practicar activitats esportives com ara l’esquí nàutic, submarinisme, caiac, vela, senderisme pels camins de ronda o cicloturisme.

Girorooms us proposa l’Hotel Mas Ribas de Palamós, un hotel verd situat enmig de la natura. Un ambient ideal per desconnectar i amb la platja a pocs minuts.

 

Share it in: