El Gran Museu de la Màgia: Col·lecció Xevi

El Gran Museu de la Màgia es troba en una masia familiar de 1850 a Santa Cristina d'Aro.

Es tracta del museu de la màgia més extens i complets d'Europa, i un dels millors del món sencer! En volen saber més? passin, passin!

Qui és l'il·usionista Xevi?

L' Il·lusionista Xevi és el més internacional dels mags catalans. Ha passejat amb gran èxit els seus originals trucs d'il·lusionisme per tot el món. Practica la màgia des de fa més de 40 anys i ha aconseguit guardons i condecoracions de gran prestigi internacional. Ha actuat en 7 pel·lícules com a actor, publicat llibres i participat en un gran nombre de programes de ràdio i televisió.

casa de la màgia a platja d'aro

Què hi trobaran al Museu de la Màgia?

Milers d'objectes relacionats amb els efectes de la màgia; juntament amb fotografíes de l'il·lusionista Xevi amb personatges famosos que ha tingut contacte al llarg de la seva trajectòria professional, pintures, antiguitats, objectes curiosos i fins i tot cartells d'actuacions de mags de fa més de 150 anys obtinguts a través de la trajectòria artística d'en Xevi pel món! 

Com a una de les moltes curiositats, podran admirar la gran col·lecció d'autòmates centenaris més importants de l'Estat Espanyol, que a dia d'avui encara funcionen i on el propi il·lusionista Xevi us els mostrarà amb molt de gust. La col·lecció del parc d'atraccions del Tibidabo de Barcelona, en té 32. I aquí n'hi ha 43. Des de finals del segle XIX i un dels més grans que es conserven a Europa, una orquestra de micos amb 25 moviments que es va construir el 1910.

museu de la màgia santa cristina d'aro

Una vegada finalitzat el vostre recorregut, obtindran un petit detall de benvinguda. No us el perdeu!

Com arribar-hi

Obert cada diumenge i festiu, amb visites personalizades a partir de els 12:00 AM. Consulti els horaris i el plànol de la situació del Gran Museu de la Màgia.

A on allotjar-se

Tenim apartaments i hotels a la costa molt aprop de la Casa Màgica; a Platja d'Aro i a Sant Antoni de Calonge.

 

Share it in: