Black Friday a Girona

Uns 60 establiments s'afegeixen a aquesta promoció que durarà tot el cap de setmana amb descomptes de fins al 70%! Anem de compres?

Un cap de setmana ple d'ofertes!

El Black Friday és una de les grans dates del calendari dels Estats Units que sempre se celebra el dia posterior del tradicional Dia d'Acció de Gràcies. Des de Catalunya també hem adoptat aquesta "tradició" que 'inaugura la campanya de Nadal i consisteix a oferir importants descomptes només aquest dia, per dinamitzar el comerç.

Aquest divendres 28 de novembre comença el Black Friday a Girona, una iniciativa de l'Associació Girona Centre Eix Comercial per incentivar la compra al comerç de proximitat i donar així el tret de sortida de la campanya de Nadal. Més de seixanta comerçosoferiran grans descomptes, d'entre el 20 i el 70 per cent respecte al preu habitual.

Avui l'associació també activarà les promocions i els premis per compra. Els clients dels establiments associats entraran en el sorteig de vals de descompte que podran bescanviar als comerços adherits, àpats al Vol Gatronòmic i tortells de Reis farcits de diners. A més, gràcies a un acord amb el Gran Circ de Nadal de Girona, tots els clients de Girona Centre obtindran 5 euros de descompte en l'entrada a l'espectacle, presentant la butlleta que trobaran al petit comerç de l'eix comercial.

Disfruteu de un cap de setmana de compres i descomptes amb nosaltres!

Share it in: