Benvinguts al Girona10

Els dies 23, 24 i 25 de gener Girona s'omple d'activitats i ofereix un tast de tots els esdeveniments i espectacles que es duen a terme a la ciutat la llarg de l'any!

La quarta edició del Girona 10 arriba amb força i amb més inscripcions que mai! Més d'onze mil persones ja es van apuntar al sorteig el primer dia i hi haurà un total de 30 activitats que es podran realitzar durant tot el cap de setmana del 23 al 25 de gener.

El Girona10, que ja suposa un clàssic al calendari d'esdeveniments destacats a la ciutat, és una de les millors formes de conèixer l'oferta gastronòmica i hotelera de Girona així com els festivals i les activitats més rellevants de la ciutat.

La quarta edició arriba plena de novetats: El procés d'adjudicació de les places a través de sorteig, l'ampliació d'un dia més i el Vermut 10. A més, des de l'Associació d'Hostaleria s'ha destacat la necessitat de completar l'oferta turística de l'esdeveniment amb una programació d'activitats per tal d'amenitzar i entretenir els visitants durant aquell cap de setmana. 

Si et vas apuntar al Girona 10 recorda que aquest dimecres 14 de gener es durà a terme el sorteig i sabràs si ets un dels afortunats que per 10 euros podràs venir a gaudir de bons àpats, magnífics espectacles o allotjament per descobrir aquesta ciutat al preu més baix possible!

Per a veure la programació detallada pots consultar la web i no deixar que res se t'escapi!

Share it in: