Arrenca Temporada Alta

Temporada Alta és el festival d’arts escèniques que omplirà d'actuacions musicals i teatrals Girona i Salt durant els mesos d’octubre, novembre i desembre.

Aquest octubre ja podrem gaudir dels primers espectacles de teatre, dansa, circ i música al Temporada Alta 2014. Al llarg d'aquest primer mes, podrem veure en directe a artistes com Vetusta Morla, Els Amics de les Arts o Silvia Pérez Cruz, veure representacions com Macbeth o un Torneig de Dramatúrgia Catalana i riure amb shows com Bits del Tricicle.

Temporada Alta s'ha convertit en un esdeveniment de referència en el panorama artístic europeu i s'ha guanyat el reconeixement del sector, del públic i de la premsa especialitzada, que l’ha qualificat com “el millor festival de l’Estat espanyol”. A més, ofereixen una programa d'allò més complet amb gèneres diversos per a diferents públics i una acurada oferta d’activitats paral·leles. Una cita obligatòria per als amants de les arts escèniques.

Girorooms hem preparat paquets d'allotjament que inclouen una nit d'allotjament (amb un 15% sobre el preu habitual) i entrades per anar a l'espectacle que es triï.

Viu el millor de Temporada alta amb Girorooms!

 

 

 

 

Share it in: