Segway pel gironès!

Apunta't a aquesta original proposta per descobrir els millors paisatges del gironès! 4 rutes diferents amb segway a través de la natura dels municipis de Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis.

 

 

El Centre de Visitants del Gironès organitza quatre rutes amb segway que et permetran divertir-te de valent i explorar els paratges de la zona a les poblacions de Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis amb l'empresa Livetour.

Estigueu atents que comencem!

 

1. RUTA URBANA PER SARRIÀ DE TER

Feu un tast amb Segway tot fent un itinerari urbà. Aquesta ruta consisteix a fer una volta pel municipi, amb un traçat mixt entre camins i carrers del poble i descobriu les restes de la vil·la romana. És una ruta fàcil i entretinguda, ideal per a tots els públics, fins i tot els nens!

Ruta apte a partir de 7 anys
Duració de la ruta: 30 minuts
Preu per persona: 25€ (2 pax) i 20€ (3-5 pax)

 

2. FEM UN TOMB DE CULTURA I NATURA PER SARRIÀ DE TER

Ruta completa pel municipi per visitar tot Sarrià de Ter. Trepitgeu camins i carrers del poble per descobrir els diferents atractius, com les restes de la vil·la romana, l’ església i algunes fonts com la d’en Xuncla. Finalment feu un tram paral·lel al riu Ter, Aquesta ruta fàcil i entre-tinguda es pot allargar 30 minuts pujant al Golf Girona, a Sant Julià de Ramis.

Ruta apte a partir de 7 anys
Duració de la ruta: 1 hora
Preu per persona: 35€ (2 pax) i 30€ (3-5 pax)
Suplement 30 minuts més: 10€

 

3. RUTA RESCLOSA I MOLÍ D’EN TOMÀS A SARRIÀ DE TER

Ruta progressiva començant per Sarrià de Dalt. Es visita la vil·la romana, es passa per la font d’en Xuncla i ens endinsem en plena muntanya. El traçat es va complicant de mica en mica, fins al punt de fer autèntiques trialeres i travessar rieres. Una ruta autèntica i aventurera on es posarà el Segway al límit. També es pot allargar la ruta 30 minuts pujant al Golf Girona, a Sant Julià de Ramis.

Ruta apte a partir de 12 anys
Duració de la ruta: 1 hora
Preu per persona: 35€ (2 pax) i 30€ (3-5 pax)
Suplement 30 minuts més: 10€

 

4. RUTA PER LA MUNTANYA DE SANT JULIÀ DE RAMIS

Fantàstica ruta començant davant de l’església de Sant Julià de Ramis, el traçat comença bastant planer fins arribar al riu Ter. Es passa pel cau de les Goges, es visita l’antic pas pel riu Terri i llavors es comença a pujar progressivament cap a l’església dels Sants Metges, visitant també el poblat ibèric del Castellum Fractum. Ruta amb fantàstiques vistes a la comarca del Gironès i a la Costa Brava.

Ruta apte per nens a partir de 14 anys
Duració de la ruta: 2 hores
Preu per persona: 55€ (2 pax) i 50€ (3-5 pax)

 

Encara t'ho estàs pensant? Truca ara i reserva l'activitat per a tota la família.

Reserves i sortides des del Centre de Visitants del Gironès: 972 011 669 — centredevisitants@girones.cat

Segway Livetour: 696 447 761 — info@livetour.cat

Share it in: