NaturalWalks

Ens hem allunyat de la terra, i un dels efectes és que no coneixem el nom de les plantes i, encara menys, el seu ús a la cuina. Hi ha un moviment que mira de refer aquest camí perdut, dins de la tendència del menjar saludable.

L'Evarist és botànic i cada setmana surt a descobrir noves plantes per utilitzar-les a la cuina.

Ens acompanyes? :)

Un matí de passejada tranquil·la, sense grans dificultats, per divertir-se tot coneixent una Girona completament diferent a través d’algunes de les plantes i flors aromàtiques i comestibles més interessants del Mediterrani.

  • Circuit

El punt de quedada és al Cul de la Lleona amb ruta des del carrer de la Barca -on tenim les nostres oficines Girorooms-, passant pels Jardins dels Alemanys i caminant per la zona de Sant Miquel.

Al llarg del recorregut es passa per espais de la part antiga de la ciutat i del camp, fora de les muralles, sempre per llocs tranquils i poc coneguts.

  • Activitat

Al llarg del camí, l'Evarist -el teu guia especialitzat- t’anirà ensenyant com reconèixer cadascuna de les espècies i també les històries i anècdotes al voltant de com s’han utilitzat al llarg dels temps en el món de la cuina popular i més innovadora dels restaurants d’avantguarda.  I potser, si estem de sort, algun bolet de tardor!

Al llarg del passeig podràs gaudir de l’olor i el gust per descobrir sensacions que segurament ja havies oblidat.

Durant la sortida també podràs recollir algunes flors que podràs afegir als plats del dinar, així com també aprendràs com pots utilitzar-les per fer deliciosos plats naturals, decorar-los o fins i tot utilitzar-los de manera creativa per fer postres, còctels, o amb altres usos originals.

  • Durada

De 2,30 a 3 hores.

  • Més informació

Contacta'ns per sol·licitar una visita guiada a mida, a través del nostre formulari o enviant-nos un correu a sinfo@girorooms.com

Share it in: