Circuits d’orientació a Girona

Els circuits d’orientació permeten descobrir els racons de la ciutat de Girona d’una manera divertida i saludable. N'hi ha quatre i si en completeu un, podreu participar en un sorteig.

Girona compta amb una bellesa innata que desperta la curiositat de qualsevol viatger i fins i tot dels mateixos habitants. Així doncs amb els Circuits d’orientació, els participants tindran l’oportunitat de conèixer diferents cares de la ciutat: el Barri Vell, els quatre rius, l’ermita del Calvari i Sant Daniel i Montjuic. Una barreja de cultura, natura i història.

Els circuits estan pensats per a tot tipus de públic i és el participant qui decideix la intensitat i l’ordre del recorregut. El temps aproximat per a cadascun és de 2,5h de mitjana.

Hi ha quatre circuits, cada un d’ells té un color, que es situen al voltant del centre de Girona:  al Barri Vell, el circuit dels quatre rius que travessen la ciutat: Ter, Onyar, Güell i Galligants, el circuit del Calvari que condueix el participant per un paratge natural gaudint de paisatges forestals, agrícoles i boscos de ribera fins arribar a l’ ermita del Calvari i finalment el circuit de Montjuïc i Sant Daniel.

Per participar en un circuit cal seguir les següents indicacions:

1-Cal triar l’itinerari i aconseguir el plànol que es descarrega al web o bé a les oficines de turisme de la ciutat

2-Caldrà localitzar les 10 fites a través del plànol i la pista que es facilita. En cap moment cal seguir un itinerari sinó que és el participant qui escull l’ordre.

3-Un cop trobada una fita, els participants hauran d’apuntar el codi de control a la graella corresponent que es troba al formulari de la pàgina web o bé al plànol.

Finalment, per participar en el sorteig s’haurà d’omplir els codis a la pàgina web o bé lliurar la graella emplenada a qualsevol de les oficines de turisme de la ciutat. Per poder-hi participar, caldrà haver completat almenys un dels circuits.

Per a més informació cliqueu aquí.

Cal citar que aquesta iniciativa ha estat desenvolupada en col·laboració amb el club Aligots d'orientació i forma part del projecte Res'pir, "Un procés de qualitat per un turisme actiu sostenible en l'espai transfronterer", finançat pel Programa Operatiu de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra 2007-2013 de la Unió Europea.

Així doncs si us animeu a conèixer aquests racons de Girona, Girorooms us proposa passar les nits en un dels nostres estudis o apartaments. Tots ells al Barri Vell i completament equipats.

Share it in: