Vivid, el Festival del Vi

Un nou festival vinculat al món del vi arrela a la província de Girona per oferir el millor nèctar de l'Alt Empordà i el Baix Empordà al llarg del mes d'abril.

El VÍVID és el nou festival del vi que, durant tot el mes d’abril, ofereix conferències, maridatges, menús, sortides amb caiac, música…etc. Tot d'opcions per combinar i descobrir amb la degustació dels vins de la zona.

Amb la primavera, es reinicia el cicle de la vinya a la Costa Brava, i amb ella neix el primer festival del vi de l’Alt Empordà i Baix Empordà amb què es vol donar a conèixer el món i el producte del vi mentre es practica enoturisme a la destinació.

Vívid es composa d’un programa de més cinquanta activitats i promocions que inclouen des de cursos d’iniciació i tastos dirigits a tallers de cuina i vi, jornades de portes obertes, teatre, música i poesia, tractaments de vinoterapia i activitats en la natura com enosenderisme i enokayak.

Aquesta segona edició del festival contribuirà a consolidar una iniciativa que dóna a conéixer els productes de l'Empordà tant a la gent local com als turistes que gaudeixin amb el tast de vins i vulguin assaborir les vinyes de la nostra terra.

Share it in: