Girona: 36a Setmana Gastronòmica

Aquest més d'abril arriba la 36a Setmana Gastronòmica de Girona, on podràs degustar  els millors plats de la gastronomia gironina, del 15 al 24 d’abril. Hi participen restaurants de les comarques del Gironès, el Pla de l'Estany i La Selva.

La Setmana Gastronòmica de Girona d’enguany vol promocionar i donar a conèixer les tendències gastronòmiques i les noves corrents culinàries dels nostres xefs, la 36a Setmana Gastronòmica recull un tast de les especialitats i les delícies de cada restaurant amb una mateixa finalitat: col·locar la gastronomia i el talent de la cuina gironina al punt de mira del públic.

L’edició del 2016 arrencarà el divendres 15 d’abril i s’allargarà fins al diumenge 24 d’abril. Deu dies on un total de 35 restaurants serviran menús especials i maridats amb productes de proximitat per engalanar una campanya que ja és de referència a les comarques.

En l’enllaç següent podreu visualitzar els menús: Menús

També us proposem que participeu en un concurs d’Instagram #setmanagastronomicagi16, en l’enllaç trobaràs les bases del concurs.

Share it in: