G-Birra: cerveses artesanes de Girona

Els propers 18, 19 i 20 de setembre de 2014 a Girona es durà a terme l’activitat G-Birra, el gran recorregut de les cerveses artesanes de les comarques gironines

Us agrada la cervesa? Doncs aquest és el vostre cap de setmana! A Girona tindrà lloc la primera mostra de cervesa artesana de les comarques gironines, el G-Birra, que omplirà els carrers del Barri Vell de la millor cervesa per a tots els paladars.

Durant aquests tres dies, vuit locals diferents oferiran canyes de cervesa artesana de diferents elaboradors de la demarcació a 2 €. Després de cada consumició, cada bar segellarà en un fulletó la casella de la marca corresponent. Les persones que aconsegueixin segellar-les totes, poden participar en el sorteig d'un lot complet de cerveses artesanes dels participants de la mostra!

L'Associació El Tirador és l'encarregada d'organitzar aquesta activitat amb la complicitat de bars i elaboradors de cervesa artesana de Girona. L'objectiu de l'esdeveniment és promoure l’excel•lent qualitat de les cerveses artesanes locals amb la complicitat de diferents bars de la ciutat.

Anem a prendre algo?

Share it in: