Firatast Girona 2015

Els amants de la gastronomia tenen a partir de demà 10 d'octubre la 22ª edició del Firatast a Girona ciutat.

Aquest any hi hauràn amb més de 40 expositors i una oferta culinària que buscarà satisfer tots els paladars amb 300 tastos diferents. 

Com funciona?

El visitant compra uns tiquets de tast, que pot anar intercanviant als diferents estands per degustacions d’entre una amplíssima varietat de productes que difícilment podria tastar en altres circumstàncies. El visitant per fer el tast entrega un determinat número de tiquets segons el valor que estipula l’expositor, des d’un mínim d’1 tiquet a un màxim de 3 tiquets de tast. 

Per poder degustar còmodament les múltiples propostes gastronòmiques, es disposa d'un ampli espai de taules i cadires dins el recinte firal. Els visitants també disposen d'una safata on poder posar els tastets a mesura que els van escollint durant el seu recorregut per la fira. Finalment es podran seure i degustar, compartir i si es desitja repetir els tastos escollits. 

I pels més menuts?

La fira també comptarà amb serveis complementaris com un gran espai de ludoteca equipat amb jocs, laberints i inflables perquè els més petits puguin divertir-se.

 

Share it in: