Els espais amagats de Calonge

A prop de les platges de Calonge-Sant Antoni hi podem trobar un paisatge amagat que fa segles que s'ha caracteritzat per la seva tradició vinícola. Durant tot l'any podreu visitar els camins que passen per les cases de pagès a més de visitar els cellers i conèixer com es fa el vi.

Els masos i les cases de pagès han mantingut aquest paisatge de vinyes durant segles i tot i ser una zona desconeguda per la majoria, es tracta d'un espai tranquil que permet aprendre el procés del vi.

Aquests masos ens apropen al seu estil de vida, un estil de vida familiar on es treballa el camp, la vinya, es fa el vi i a més, es comercialitza als visitants. Es tracta del vi de pagès.

Calonge-Sant Antoni també produeix vi amb l'etiqueta de denominació d'origen. La seva producció i comercialització s'allunya de la dels masos ja que es tracta d'un vi embotellat i etiqueta que també es troba a les botigues.

Així doncs, a Calonge-Sant Antoni hi conviuen aquestes dues maneres de fer vi. Si teniu l'oportunitat, us recomanem visitar els dos processos de vi: als masos i als cellers.

Més informació, clicar aquí.

Girorooms posa a la vostra disposició un seguit d'apartaments a la Costa Brava (Sant Antoni de Calonge, Platja d'Aro, etc) i concretament a Calonge hi trobem l' Apartament Mas Palli, una casa on hi caben fins a 8 persones. Si voleu consultar aquests aparatments cliqueu aquí

Share it in: