Viu la Rumba Catalana a Girona

Viu una experiència que no et deixarà indiferent: Ara, a Girona, descobreix la passió, l'art i el ritme de la rumba catalana en viu i en directe! 

Viuràs en primera persona aquest art passional, aprenent a ballar, tocar les palmes i seguir el compàs del calaix i les guitarres flamenques. L'experiència dura aproximadament 2 hores, de 20h a 22h del vespre, començant amb un escalfament i introducció als orígens i història de la rumba, i després d'un bàsic de toc de palmes i compàs, podràs aprendre primer els passos i moviments més importants de la rumba, per finalitzar ballant divertides i útils coreografies rumberes. 

Podeu disfrutar d'aquesta experiència, qualsevol dia de la setmana, a partir de 2 persones, a un local del centre de Girona. 

· Inclou: l'experiència rumbera, amb copa i sopar amb tapes. 

· Preu: 28€ per persona (mínim 2 persones)

· Durada: 2 hores aprox.

Viureu aquesta experiència al local per excel∙lència de la rumba catalana, el Lola Cafe, i amb les bones vibracions i art de la millor ballarina flamenca de la ciutat, podràs sentir l'art de la rumba catalana a les teves mans. 

Un cop finalitzada l'activitat al local obrirà al públic, i serà llavors el moment de gaudir i posar en pràctica tot l'après, continuant la festa amb l'actuació de musica de rumba en directe.

 

Share it in: