Vespre de tapes per Girona

Viu una de les experiències més autèntiques de la ciutat, guiat per un expert local amb el qual descobriràs els llocs més especials, que romandran per sempre a la teva memòria. 

Descobriràs aquesta encantadora ciutat de la mà d'un guia local que et portarà pels racons més desconeguts, els bars més autèntics de la ciutat i podràs deleitar-te amb la nostra rica gastronomia. 

Preu: 49,30€

La província de Girona sempre ha estat coneguda per a la qualitat dels seus restaurants i de la seva gastronomia però ha estat en les dues darreres dècades quan la cuina catalana i, molt especialment, la gironina han assolit el seu nivell més alt i ha esdevingut un referent per a la gastronomia universal. Gràcies al lideratge, primer de Ferran Adrià la nostra cuina s’ha convertit en un referent mundial. Actualment aquest lideratge el segueixen els germans Roca situant el seu restaurant com el segon a nivell mundial. El restaurant dels germans Roca ha ocupat la segona posició com a segon millor restaurant del món durant 3 anys ( 2011, 2012, 2014) i durant el 2013 i 2015 n’ocupa la primera posició (segons la revista britanica Restaurant).

A la província de Girona en tenim 20 estrelles Michelin repartides en 16 restaurants, convertint-nos així en la província que més estrelles Michelin acumula per habitant. 

Per això no t'has de perdre aquesta experiència gastronòmica per tastar una petita mostra de la nostra rica gastronomia.

Share it in: