Tour Camp Nou

Visita l'estadi del F.C.Barcelona i el seu Museu, renovat al juny de 2012, esdevenint un museu modern, amb murals interactius, audiovisuals de gran format, noves taules-vitrines i una extensa colecció d'objectes que permetran conèixer l'història del F.C.Barcelona i entendre al mateix temps els valors que fan que del Barça "més que un club".

La visita comença per la primera planta del Museu. Continuem el recorregut per viure el Camp Nou, recontruïnt les passes dels jugadors que fan o han fet història com Kubala, Cruyff, Maradona, Ronaldinho, Guardiola, Messi, Xavi o Iniesta, entre d'altres, i sentint la passió blaugrana visitant les zones més emblemàtiques del Camp Nou: el vestuari de l'equip visitant, el túnel fins arribar al peu del terreny de joc; des d'aquí, es pot gaudir de la panoràmica de tot l'estadi i fer realitat el somni de qualsevol barcelonista, sentir-se per un moment un jugador del Barça; el plató de televisió, la zona  mixta, la sala de premsa i les cabines de premsa. Finalitzarem el recorregut a la segona planta, on el visitant s'emocionarà amb l'espai multimèdia: aquesta zona, renovada  al gener de 2010, ha tingut una crítica i acceptació molt positiva per part dels socis i visitants. El temps recomenat per a la visita és d'una hora i mitja aproximadament.

Per motius estructurals, degut al gran numero d'escales que es troben durant to el recorregut, el Tour del Camp Nou no està recomenat per a persones amb discapacitats físiques.

  • Inclou: Entrada/Tour guiat
  • Durada: 1:30h aproximadament
  • Preu: 46,00€
Share it in: