Excursió Cadaqués-Figueres i Museu Dalí

Endinsa't en el món surrealista de Salvador Dalí amb aquesta excursió d'un dia des de Girona, visitant Cadaquès, Port-Lligat, on visitarem els Jardins de la Casa-Museu Salvador Dalí i Figueres, amb entrada inclosa al Teatre-Museu Dalíamb la Cúpula i la Torre Galatea (amb la seva façana decorada amb maniquins, ous i crostons de pà) formen una imatge inesborrable del paisatge urbà de Figueres.

Visitarem el famòs poble de Cadaquès i descobrirem perquè els seus paisatges vàren servir d'inspiració a l'artista. Continuarem fins a Port-Lligat, on visitarem els Jardins de la Casa-Museu Salvador Dalí, una petita casa de pescadors on el geni de l'empordà va viure i treballar habitualment des de 1930 fins a la mort de la seva esposa Gala, el 1982. Als Jardins, dissenyats específicament per a la vida pública, podrem contemplar la seva famosa obra "El Crist de les Escombraries", entre d'altres. 

Tornarem a Cadaquès, on disposarem de temps lliure per dinar (no inclòs). Contemplarem la seva famosa badía, amb les típiques cases blanques mediterrànies i els seus estrets carrerons.  

Desprès de dinar, ens dirigirem cap a Figueres, lloc de naixement de Dalí i on es troba l'extraordinari Teatre-Museu Dalí (amb entrada inclosa) completament dedicat a la seva obra. L'espai que actualment ocupa el Teatre-Museu Dalí fou, el de l'antic Teatre Municipal, durant molts anys, un teatre notable i ple d'activitat en la vida figuerenca de l'època. Al 1939, i arrel de la Guerra Civil, es va incendiar i va quedar parcialment destruït i posteriorment abandonat. Però no fou fins al gener de 1968, mitjançant una proposta municipal, quan s'acordava que l'antic teatre es reconvertís en Museu Dalí.

D’ençà de la mort de Salvador Dalí, el 1989, també es pot visitar la cripta amb la seva tomba, una petita habitació situada al centre del museu. El van sepultar dos dies desprès de la seva mort en contra de la seva voluntat, ja que ell volia ser enterrat al Castell de Púbol. 

· Inclou: Transport des de Girona d'anada/tornada, visita guiada durant viatge, entrades als Jardins de la Casa-Museu Dalí a Port-Lligat i al Teatre-Museu Dalí a Figueres

· Durada: 7h (Sortida aproximada de Girona a les 09:00h i tornada a les 18h).

· Preu a partir de: 66,00€ */**

 

  * Consultar suplements/descomptes segons nombre de participants

** Sortida garantida amb un mínim de participants

 

Share it in: