Excursió Barcelona Panorámica

Aquest tour panoràmic de Barcelona és la opció perfecte si el que es vol és tenir una visió general sobre la ciutat, ja que visitarem els llocs més simbòlics i representatius de Barcelona; ciutat que domina la llista de les 100 ciutats més visitades del món i la primera ciutat espanyola al rànking en l'acollida de visitants. 

Alguns dels monuments que podrem conèixer seran, per exemple, l'estátua de Colón,  la Plaça d'Espanya, Montjuic, un dels millors miradors de la ciutat, el Barri de la Barceloneta, el Port Olímpic i com no, La Sagrada Família, La Casa Batlló o La Pedrera, d'entre algunes de les més famoses obres de Gaudí, així com el Barri Gòtic amb la seva imponent Catedral.

Començarem el nostre recorregut des de la Plaça de Colón, seguidament, passarem per la famosa Avinguda del Paral·lel, epicentre cultural del espectacle de varietats i el teatre. Els musics-hall, les tavernes, els bars, els teatres i els cabarets, ompliren, durant els anys esplendorosos, l'avinguda, dotant-la d'un signe d'identitat que encara avui, és comparada amb el Montmartre de Paris o amb el Broadway de Nova York. Avui dia, encara trovem el Teatre Victòria, Teatre Apolo i el Teatre Condal.

Continuarem cap a la Plaça d'Espanya, des d'on accedirem a la Muntanya de Montjuïc, un dels millors llocs per a obtenir una visió general sobre Barcelona. Aquí podrà gaudir d'unas vistes magnífiques de la ciutat, podrà veure l'Anell Olímpic (contruït pels Jocs Olímpics del 92) i l'exhuberant Palau Nacional situat a la Plaça d'Espanya.

Continuarem el nostre itinerari per la linia de la costa, travessant el pintoresc barri mariner de la Barceloneta fins arribar al Port Olímpic, on disposarem de temps lliure per dinar (no inclòs).

Seguidament, i a través de l'Eixample, arribarem fins a La Sagrada Familia, probablement l'edifici més important de Barcelona i el més visitat: al voltant de 2,3 milers de persones visiten l'esglèsia cada any. Gràcies al nostre guia, sabrem tota la informació sobre per què i quan s'inicià, quan es va acabar (projecte) i com es financia. Ens detindrem per admirar l'arquitectura i simbologia de les façanes i, continuarem fins el Passeig de Gràcia, l'avinguda més luxosa de Barcelona, on podrem admirar algunes de les altres obres més famoses de Gaudí, com la Casa Batlló i La Pedrera. Des d'aquí ens adreçarem cap a la Plaça de la Catedral i donarem un passeig pel famòs Barri Gòtic, on disposarem de temps lliure. 

  • Inclou: Transport d'anada/tornada des de Girona. Guia durant tot el viatge.
  • Durada: 9h (Sortida des de Girona a les 09:00h i tornada cap a les 18h aproximadament)
  • Preu a partir de: 55,00€ */**

  * Consultar suplements/descomptes segons nombre de participants

** Sortida garantida amb un mínim d'assistència 

Share it in: