Clubs de Golf a Platja d'Aro - Baix Empordà

Platja d'Aro és una localitat del Baix Empordà (Catalunya) envoltada de mar i natura.

 

Un entorn mediterràni únic on hi destaca la quantitat i qualitat de clubs de golf.

 

 

camp de golf girona

Platja d'Aro és una destinació turística de mar i sol més que coneguda. Apreciada per turisme de tot tipus i procedències en destaca el turisme esportiu i dins aquest, el turisme de golf.

Són molts els clubs de golf a Platja d'Aro on practicar aquest esport d'èlit, convertint el golf en un esport destacat del Baix empordà. 

 

 camps de golf a la costa brava empordà 

Quins camp de Golf hi ha a la Costa Brava - Baix Empordà -Girona?

Per orientar geogràficament els nostres clients, oferim un llistat amb els camps de golf més pròxims que trobarà durant la seva estada al Baix Empordà:

Club de Golf Costa Brava

Empordà Golf Resort

Golf d’Aro Mas Nou

Golf Girona

Golf Platja de Pals

Golf Serres de Pals

Mas Pagès Golf i P&P

Par 3 P&P Gualta

PGA Golf de Catalunya

Torremirona Golf & SPA Resort

 

resort golf mas nou platja d'aro

Si ens guiem per la geografia de Platja d'Aro tenim el mateix camp de golf Golf D'Aro-Mas Nou que està situat a la mateixa muntanya de del Resort Mas Nou a Platja d'Aro. Un indret esplèndit gràcies a les seves magnífiques vistes i ubicació estratègica, pròxim al centre de la vila però que gaudeix alhora de la calma i tranquilitat de les afores. Un emplaçament ideal per a estades curtes com les dels esportius del golf o per fer stages de golf.

golf girona  

Segueix el camp Golf Costa Brava i el mundialment conegut PGA Golf de Catalunya a només 30 kms de Platja d'AroMés al Nord trobem l'apreciat Empordà Golf i el Golf Platja de Pals, molt concorregut pel turisme francès, ambdòs situats també a 30 minuts de Platja d'Aro. 

golf costa brava

La Costa Brava és una zona d'entorn privilegiat motiu pel qual els camps de golf troben en el Baix Empordà la situació ideal: clima de temperatures moderades, poques pluges i un entorn urbà de gran diversitat. Els camps de golf de la zona Baix Empordà i Girona són de gran qualitat, adaptats al terreny i aptes per tot tipus de nivell de jugadors. Amb varietat de preus podrà fer les seves estades amb comoditat amb la nostra sel.lecció d'allotjaments.

vins denominació d'origen empordà

El jugador de golf gaudirà de ben segur de la seva estada a la nostra terra. Per completar la seva visita els recomanem visitar els pobles de pescadors de Calella de Palafrugell i Llafranc, Tamariu i per que no, Begur i les seves Cales d'Aiguablava i Sa Riera.

Estem també geogràficament pròxims a Barcelona, on els aconsellem, no deixin de visitar el Camp Nou

Gastronomía de qualitat i vins D.O.

La Costa Brava és una zona única, on mar i terra es complementen a la perfecció. L'oferta enològica i gastrònomia del Baix Empordà és dificilment comparable al Mediterràni. Complementada amb una oferta inacabable d'oci nocturn durant tot l'any, els principals punts són Platja d’Aro, Castell d’Aro y S’Agaró. Cosmpolitisme i tradició, diversió i negocis, ja que Platja d'Aro és també un important centre de negocis i punt habitual de congressos i convencions.

Platja d'Aro és la combinació perfecte d'esport, cultura i comerç vorejat de petites cales i platges idíliques.

 
Share it in: