Què fer a Girona

Girona compta amb 6 museus, on explicar i ensenyar la història, la cultra i l'art del territori. En aquests museus es fan un conjunt d'activitats dirigides a tots els públics durant tot l'any. 

El carnet Gironamuseus és una oportunitat única per si es vol visitar els diferents museus de la ciutat. Aquest és un carnet on es paga l’entrada del primer museu i la resta de museus pots visitar-los amb un 50% de descompte. La targeta té una durada de 6 mesos i comença a comptar a partir de la primera entrada al museu.

Els museus que formen part d’aquesta targeta són:

Museu d’arqueología de Girona: Situat en un indrèt emblemàtic com el Monestir de Sant Pere de Galligants, es pot contemplar la historia més antiga de l’home, des del paleolític fins a l’època medieval.

Museu d’art de Girona: Dins al Palau Episcopal s’hi alberga aquest museu on hi ha una nombrosa col·lecció d’art gironí i català.

Museu d’Història de Girona: Aquest museu està situat a l’antic convent caputxí de Sant Antoni del s. XVIII on hi ha la gran conservació d’espais com el cementri i la cisterna.

Museu d’història dels Jueus: Situat a l’última sinagaoga de Girona (1492), recull la historia dels jueus pel seu pas per Girona i la comunitat jueva de Catalunya.

Museu del Cinema- Col·lecció Tomàs Mallol - Viure i conèixer la imatge en moviment passant per varis periodes històrics. És una col·lecció lúdica,  interactiva i atractiva per tots els públics.   

Casa Masó- És la casa natal de’n Rafale Masó, una de les obres més importants per la seva arquitectura i la única que està oberta de les famoses cases del riu de Girona.

L'Auditori de Girona

L'Auditori de Girona va ser inaugurat el 2006 i any rere any s'ha anat consolidant com un dels referents de la música fins al punt que el 2013 ha estat guardonat amb el premi ARC en la categoria de millor programació muscial de teatres i auditoris de Catalunya. 

L'Auditori de Girona té una programció amb una personalitat pròpia on la conformen tres eixos: l'excel·lència i la qualitat de les seves temporades, la internacionalitat a través de noms més destacats del panorama musical internacional i la seva catalanitat a través dels treball conjut d'artistes locals i programació de compositors del nostre país. 

Teatre de Bescanó

Bescanó es un municipi amb una gran activitat cultural i teatral. 

El teatre de Bescanó va ser remodelat el 2007, conservant elements que donaven testimoni clar de la història teatral del poble, per això el nou teatre està situat al mateix lloc on l’empresa Grober va construir-hi el primer edifici a finals de la primera meitat del segle XX.

Amb la remodelació es volia aconseguir una sala polivalent per totes les necessitats del poble. El resultat ha estat positiu i d'aquí una programació de qualitat i diversa per arribar a tots els públics. 

 

Tren turístic de Girona amb servei diari durant tot l'any. El tren disposa de sostre panoràmic i audioguia amb nou idiomes.

Itineraris del tren turístic de Girona:


Pont de Pedra, Carrer Santa Clara, Plaça Catalunya, Plaça del Vi, Carrer Ciutadans, Plaça de l'Oli, Cort Reial, Quatre Cantons, Carrer Ballesteries, Pujada Sant Feliu, Portal Sobreportes, Plaça de la Catedral, Pujada de la Catedral, Plaça Lledoners, Carrer Bellmirall, Carrer Alemanys, Plaça de Sant Domènec, Plaça Josep Ferrater i Mora, Passeig del General Peralta, Passeig Fora Muralla, Pujada de les Pedreres, Carrer del Carme, Plaça Catalunya, Rambla Llibertat i Pont de Pedra.

 

descarrega del pdf tren

Informació tren Girona City Tour:

Aquest tour comença a la parada del Pont de Pedra, amb sortides regulars durant el dia. Si us plau, lliuri el seu bo imprès en pujar a l'autobus.

 

Els horaris del tren Girona City Tour són:

15 Juny a 15 Setembre: de 09:30h a 13:30h i de 15:00h a 20:00h

16Sep a 31Oct: de 10: 00h a 13:30h i de 15:00h a 17:00h
Temps de Flors (Maig; dates a confirmar) horari especial
01Nov a 31Mar: de 11: 00h a 13: 20h i 15: 00h
01Apr a 14Jun: de 10: 00h a 13: 20h i de 15: 00h a 17: 00h


Setmana Santa (8 a 16Apr17 dates a confirmar) de 10: 00h a 13:30 i 15: 00h a 18: 30h

+ info: http://www2.girona.cat/ca

 

El Centre de Visitants del Gironès us dóna l'oportunitat de conèixer la comarca del Gironès d'una manera didàtica i interactiva.

Es tracta d'un espai on podreu viure sensacions diferents amb una proposta que combina una passejada multimèdia  a la carta on podreu escollir què us interessa saber. 

El Centre de Visitants del Gironès permet conèixer la comarca a partir de tres centres: el patrimoni, els personatges i les històries de vida.
El patrimoni, tant natural, cultural com immaterial, de la comarca és molt extens i dennota una me­mòria històrica que fomenta la identitat i la cohesió en la diversitat. Hi ha un seguit de personatges que han deixat petjada en el seu entorn i també fora dels seus límits territorials. Les Històries de vida fan referència a l'evolució de la comarca ja que aquesta es va anar construint entre la ciutat i el camp, convertint Girona en el centre de serveis.

El sistema del Centre permet al visitant seleccionar els continguts d'interès a través d'una targeta digital, que es prepara a recepció amb una fotografia. Amb aquesta targeta es pot recórrer el centre amb un funcionament que permet escollir quin element interessa, guardar la informació i des del centre li envien al seu correu electrònic per tal que pugui visitar en persona els llocs preferits. 

Sempre amb l'objectiu de potenciar el producte quilòmetre 0, el centre disposa d'un espai botiga on hi ha diversos productes de la zona com ara mel de Can Tetei de Cassà de la Selva, ous Can Sidera de Sant Martí de Llémena, melmelades ecològiques de l’Eric de BORDILS o cerveses artesanes Moska de SARRIÀ DE TER i GALA FLORS de GIRONA. A part també hi ha productes artesanals com la terrissa i ceràmica dels artesans de QUART: Jaume Marcó i Josep Mestres o camisetes i davantals de Mercè Oller i Altera'm.

L'espai compta amb un seguit d'activitats i tallers educatius de tal manera que els participants podran conèixer aspectes del patrimoni de la comarca, treballar diverses dimensions com la històrica, econòmica o artística; transmetre experiències relacionades amb oficis tradicionals, etc. Un exemple per alumnes d'educació primària és un taller sobre personatges de la comarca, pels d'educació secundària un taller del món del suro o del cistell i pels de batxillerat sobre la revolució industrial. 

En el Centre de Visitants del Gironès també hi ha una exposició temporal sobre una qüestió a fons d'un dels 27 municipis.

El centre també actua com a Oficina de Turisme on us podran informar de les principals zones d'interés i fins i tot us oferiran fulletons explicatius de cada punt. 

http://www.turismegirones.cat/centredevisitants/

 

El Museu del Suro està al centre de Palafrugell. Característic per la seva temàtica a simple vista podria semblar una institució sense gaires al.licients, però res més lluny de la realitat!

El Museu del Suro

Es presenta com una institució singular per la seva temàtica, el seu àmbit territorial i la seva vocació de servei, adquireix, conserva, interpreta i posa en valor el patrimoni vertebrat a l’entorn del món del suro a Catalunya, en tant que configurador d’un  paisatge, una indústria, unes formes de vida i una identitat comunes.

Té els propòsits de contribuir al desenvolupament social, econòmic i cultural de la comunitat; d’oferir suport a l’educació formal i com a proposta d’educació informal; així com alternativa de creació i de lleure.

Imatge de la façana modernista de l’edifici del Museu del Suro. 
Fotografia: Pitu Garcia Batlle. Arxiu d’Imatges del Museu del Suro de Palafrugell.
Fotografia: Pitu Garcia Batlle. Arxiu d’Imatges del Museu del Suro de Palafrugell.

El Museu del Suro s’ubica en una antiga fàbrica surera, la més important del sector industrial a Espanya. Compta, a més d’un passat rellevant dins el sector, amb uns elements poc comuns a les construccions sureres que, sovint, són edificis funcionals sense concessions als elements decoratius ni a la participació d’arquitectes reconeguts. Aquest aspecte fa encara més rellevant el conjunt en el que destaquen els elements modernistes, les dimensions i l’estructura.

 

Castell-Platja d'Aro... Què fer?

Flamenc, jazz, el rock o la cançó popular. També celebra el programa "Estiueja a la Biblio!" i la Fira del col·leccionisme (Firafan).

Activitats d'estiu a Platja d'Aro:

Platja d'Aro acull el Festival Nits de Jazz a partir d'inicis de juliol fins al setembre a la zona de Cavall Bernat de Platja d'Aro i el Castell. Al juliol comença Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna, amb actuacions de Les Anxovetes, Bergantí & Els Cremats.

El segueix la Festa Major de Castell d'Aro i el Festisurf Costa Brava al setembre.

A més a mé,s com cada estiu La Biblioteca Mercè Rodoreda proposa activitats en el marc del programa  "Estiueja a la Biblio!", per als més petits hi ha sessions de contes, tallers de plastilina o interactius. Hi ha activitats tot el mes de juliol!

A l'agost es celebra la Firafan al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro. En aquesta fira es pot comprar, vendre i intercanviar productes de col·leccionisme relacionats amb el cinema i sèries de televisió, comòmic, música, videojocs, etc. Per participar a la fira, cal incripció prèvia!

Si voleu participar en aquestes activitats i passar una estada la Costa Brava, a Girorooms us proposem una gran varietat de propietats tant apartaments com estudis. Us oferim allotjament per llogar a Platja d'Aro, S'agaró, Sant Antoni de Calonge, Santa Cristina d'Aro o bé apartaments a Tossa de Mar o Lloret de Mar. Conèixer els apartaments Girorooms a la platja!

 

Costa Brava Parc Aventura és... diversió i emoció, aventura i natura, agilitat, destresa i coratge!! Posa a prova les teves habilitats i gaudeix d'unes hores d'aventura envoltat de natura.

Llisca a tota velocitat per més dels 500 metres de tirolines i llença't al buit des de 10m d'alçada! T'atreveixes? ;)

El Bosc del Impossibles és un parc d’aventura als arbres situat al cor de la Costa Brava (Girona) amb més de 80 activitats d’aventura suspeses als arbres: més de 500 metres de tirolines, salts al buit, lianes, passarel.les, ponts, túnels, skate, slackline, salts de Tarzan, estreps, gronxadors…

Que fer a Girona amb nens

El parc disposa de 6 circuits de diferents dificultats on posaràs a prova les teves habilitats i les dels teus nens i gaudireu en família o amb amics d’emocions fortes. Ideal per passar un dia d’activitats amb els fills, amb els amics, companys de feina, amb la família, amb grups d’escoles i per celebrar aniversaris, comiats de solters, esdeveniments d’empresa o qualsevol altre tipus de festa o celebració. 

Activitats amb aventura a prop de Girona assegurada per a nens, adults, en família o amb amics! 

que fer si visites girona amb nens

 

Si necessites més informació sobre les nostres activitats i serveis complementaris a la teva reserva a Girona, envia'ns un e-mail a sinfo@girorooms.com

 

Platja d'Aro és una localitat del Baix Empordà (Catalunya) envoltada de mar i natura. Un entorn mediterràni únic on hi destaca la quantitat i qualitat de clubs de golf!

camp de golf girona

Platja d'Aro és una destinació turística de mar i sol més que coneguda. Apreciada per turisme de tot tipus i procedències en destaca el turisme esportiu i dins aquest, el turisme de golf.

Són molts els clubs de golf a Platja d'Aro on practicar aquest esport d'èlit, convertint el golf en un esport destacat del Baix empordà. 

 

 camps de golf a la costa brava empordà 

Quins camp de Golf hi ha a la Costa Brava - Baix Empordà -Girona?

Per orientar geogràficament els nostres clients, oferim un llistat amb els camps de golf més pròxims que trobarà durant la seva estada al Baix Empordà:

Club de Golf Costa Brava

Empordà Golf Resort

Golf d’Aro Mas Nou

Golf Girona

Golf Platja de Pals

Golf Serres de Pals

Mas Pagès Golf i P&P

Par 3 P&P Gualta

PGA Golf de Catalunya

Torremirona Golf & SPA Resort

 

resort golf mas nou platja d'aro

Si ens guiem per la geografia de Platja d'Aro tenim el mateix camp de golf Golf D'Aro-Mas Nou que està situat a la mateixa muntanya de del Resort Mas Nou a Platja d'Aro. Un indret esplèndit gràcies a les seves magnífiques vistes i ubicació estratègica, pròxim al centre de la vila però que gaudeix alhora de la calma i tranquilitat de les afores. Un emplaçament ideal per a estades curtes com les dels esportius del golf o per fer stages de golf.

golf girona  

Segueix el camp Golf Costa Brava i el mundialment conegut PGA Golf de Catalunya a només 30 kms de Platja d'Aro. Més al Nord trobem l'apreciat Empordà Golf i el Golf Platja de Pals, molt concorregut pel turisme francès, ambdòs situats també a 30 minuts de Platja d'Aro. 

golf costa brava

La Costa Brava és una zona d'entorn privilegiat motiu pel qual els camps de golf troben en el Baix Empordà la situació ideal: clima de temperatures moderades, poques pluges i un entorn urbà de gran diversitat. Els camps de golf de la zona Baix Empordà i Girona són de gran qualitat, adaptats al terreny i aptes per tot tipus de nivell de jugadors. Amb varietat de preus podrà fer les seves estades amb comoditat amb la nostra sel.lecció d'allotjaments.

vins denominació d'origen empordà

El jugador de golf gaudirà de ben segur de la seva estada a la nostra terra. Per completar la seva visita els recomanem visitar els pobles de pescadors de Calella de Palafrugell i Llafranc, Tamariu i per que no, Begur i les seves Cales d'Aiguablava i Sa Riera.

Estem també geogràficament pròxims a Barcelona, on els aconsellem, no deixin de visitar el Camp Nou

Gastronomía de qualitat i vins D.O.

La Costa Brava és una zona única, on mar i terra es complementen a la perfecció. L'oferta enològica i gastrònomia del Baix Empordà és dificilment comparable al Mediterràni. Complementada amb una oferta inacabable d'oci nocturn durant tot l'any, els principals punts són Platja d’Aro, Castell d’Aro y S’Agaró. Cosmpolitisme i tradició, diversió i negocis, ja que Platja d'Aro és també un important centre de negocis i punt habitual de congressos i convencions.

Platja d'Aro és la combinació perfecte d'esport, cultura i comerç vorejat de petites cales i platges idíliques.

 

 

Fer enoturisme al Baix Empordà

Ets un amant de l'enoturisme i la gastronomia catalana? Descobreix les rutes i cellers Denominació d'Origen que amaga la nostra terra empordanesa i gaudeix d'una visita única amb Girorooms. 

enoturisme a girona

L'Empordà és ric en gastronomia i enologia. Més enllà de les seves meravelloses platges s'hi amaga una cultura i tradició actualment exportades a tot el mòn: els vins D.O. de l'Empordà.

La costa gironina de l'Empordà destaca per les seves platges però també per la seva cultura i gastronomia. Terra de castells i jaciments, programar una visita i descobrir la nostra gastronomia i vins empordanesos és un dels principals objectius turístics al llarg de l'any.

El paisatge del vi es deixa entreveure tot just arribar a Calonge: vinyes a tocar de les platges, masies i cases de pagès que preserven aquesta tradició i que cada vegada més reben l'anomenat enoturisme. Seguint les rutes habilitades per senderes i camins que envolten les vinyes es poden visitar els cellers. Durant la nostra visita al celler podrem doncs veure com es fa el vi, ens faltarà trobar només un indret on menjar.

Celler de Vall-Llobrega:

Can Sais

La masia de Can Sais està situada enmig d'una de les estretes valls que forma el massís de les Gavarres, encarada a sol naixent, al bell mig de la Costa Brava i a menys de 5 Km del mar, a Vall-llobrega, un dels municipis vitivinícoles per excel.lència del Baix Empordà.

Visites

Horari: cal concertar visita
Durada: 1 h i 30 min - 2 h
Capacitat: de 2 a 15 persones (amb reserva prèvia)
Contacte: 972 31 80 33 (Miquel Arenas)
Idiomes: català, castellà, anglès i francès
Preu: 10 € (tast de vins inclòs)
Altres serveis: per consultar

Cellers de Calonge:

Clos d'Agon

L'edifici de la bodega, dissenyat per l'arquitecte Chus Manzanares, es troba envoltat en una finca de 16 hectàrees de vinya, on s'hi conrea una àmplia varietat de raïms internacionals. Miguel Coronado, enòleg de Mas Gil, explica que la selecció d'aquestes varietats es va fer després d'un profund estudi de les condicions climàtiques i del terra. Tenen classificades 29 parcel·les diferents. Així, per exemple, destaca que un dels raïms que millor es comporten a aquestes terres és la Cabernet Franc.

Visites

Horari: cal concertar visita
Durada: 1-3 h
Capacitat: de 5 a 25 persones
Contacte: 630 59 19 59 (Miguel Coronado)
Idiomes: castellà i anglès
Preu: 15-40 € (tast de vins inclòs)
Altres serveis: agrobotiga

Castell de Calonge

Visites

Horari: cal concertar visita
Durada: 30 min
Capacitat: de 5 a 10 persones
Contacte: 658 97 35 58 (Lluís Puig)
Idiomes: català, castellà i francès
Preu: per consultar (tast de vins inclòs)

Celler Mas Eugèni

Visites

Horaires : de 9 h 00 à 13 h 00 et de 16 h 00 à 20 h 00 (sur rendez-vous)
Durée : 1 h 
Capacité : de 2 à 10 personnes
Langues : catalan, espagnol, anglais, français et allemand
Prix : 5 € (dégustation comprise)
Autres services : boutique de produits du terroir et visite du parc animalier (poules et chèvres)
Contact : cellermaseugeni@gmail.com (Martí)

 

Celler de Palamòs:

Bell-LLoc

Visites

Horari: cal concertar visita
Durada: 1 h
Capacitat: fins a 8 persones
Idiomes: català, castellà, francès i anglès
Preu: 12 € (tast de vins i olis inclòs)
Altres serveis: allotjament, esmorzars, pícnics, aperitius, casaments rurals, presentacions i concerts
Contacte: 972 31 62 03 / 646 26 62 19

 

Vinyes verdes vora el mar,
ara que el vent no remuga,
us feu més verdes i encar
teniu la fulla poruga,
vinyes verdes vora el mar.

 

Tradició vitícola del Baix Empordà

 

No hi ha cap mena de dubte que la cultura del vi i el coneixement del comerç del producte de la vinya arriba aCatalunya aproximadament al s. VI aC gràcies a la més important colònia grega del país, Empúries, ciutat que, passats els segles, donarà nom a tota la comarca de l'Empordà. Quatre segles més tard, ja hi ha constància arqueològica i documental que els vins dels territoris d'Emporiae i d'altres contrades de la Tarraconense són coneguts en els mercats interiors, en altres províncies de l'Imperi Romà i a la pròpia metròpoli.

Actualment aquesta zona allotja una producció total d’uns 63.959 hectolitres de vi, repartits de següent manera: Un 60% de vi rosat, un 17% de vi blanc, un 19% de vi negre, sent el % restant destinat a l’elaboració de vins dolços. 

Les varietats més utilitzades i recomanades pel Consell Regulador són la Garnatxa blanca i el Macabeu, tot i que es poden trobar moltes altres varietats, com la Garnatxa Negra, el Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Monastrell, Ull de Llebre, Sirà i Garnatxa peluda.

 

Un nou festival vinculat al món del vi arrela a la província de Girona per oferir el millor nèctar de l'Alt Empordà i el Baix Empordà al llarg del mes d'abril.

El VÍVID és el nou festival del vi que, durant tot el mes d’abril, ofereix conferències, maridatges, menús, sortides amb caiac, música…etc. Tot d'opcions per combinar i descobrir amb la degustació dels vins de la zona.

Amb la primavera, es reinicia el cicle de la vinya a la Costa Brava, i amb ella neix el primer festival del vi de l’Alt Empordà i Baix Empordà amb què es vol donar a conèixer el món i el producte del vi mentre es practica enoturisme a la destinació.

Vívid es composa d’un programa de més cinquanta activitats i promocions que inclouen des de cursos d’iniciació i tastos dirigits a tallers de cuina i vi, jornades de portes obertes, teatre, música i poesia, tractaments de vinoterapia i activitats en la natura com enosenderisme i enokayak.

Aquesta segona edició del festival contribuirà a consolidar una iniciativa que dóna a conéixer els productes de l'Empordà tant a la gent local com als turistes que gaudeixin amb el tast de vins i vulguin assaborir les vinyes de la nostra terra.

 

En barca, catamarà, nedant, en tren o tot passejant. El llac de Banyoles es pot gaudir tot l'any!

Banyoles és un petit poble a uns 20 minuts de Girona. Conegut pel seu magnífic llac també gaudeix de gran reputació pels esports d'aigua i també per la seva gran quantitat de testimonis arqueològics.

El Llac de Banyoles

El Llac de Banyoles és el llac més gran de Catalunya i el conjunt càrstic més gran d'Espanya. Creat a partir de les muntanyes de l'Alta Garrotxa. Format en el Quaternari el Llac de Banyoles és zona protegida PEIN.

llac de banyoles 

Esports al Llac de Banyoles

Seu habitual de campionats de rem és conegut per la seva bellesa i tranquil·litat. Compta amb diferents zones d'esbarjo, esport, bany i passeig.

Llegenda del drac de Banyoles

Però l'encant del llac de Banyoles no es limita a les seves aigües. La seva presència històrica li va merèixer ser objecte de llegendes entre les quals destaca la d'origen carolingi del monstre o drac del llac i sant Mer.

la draga de banyoles

 

Entorn del Llac de Banyoles

El llac de Banyoles es pot recórrer en part amb el tren turístic de la ciutat, el conegut Tren Pinxo de Banyoles.

En un dels accessos al Llac de Banyoles ens trobem amb l'el jaciment de la Draga. La Draga és un poblat neolític molt ben conservat gràcies a que va ser conservat sota l'aigua del llac. Descobert el 1990 el seu origen dataria del 7000 BP. És l'únic jaciment prehistòric d'ambient lacustre de la Península Ibèrica i gràcies a la seva conservació s'ha pogut recrear l'estructura del poblat original.

  

crani més vell de catalunya

La seva visita a Banyoles pot completar-se amb les visites al Museu d'Història Natural i Museu d'Arqueologia, on podrà conèixer el el famós crani d'Homo Sapiens de Catalunya trobat, i la mandíbula de Neandertal de Banyoles.

 

 

Vies Verdes Salt Hortes sta Eugènia 

Girona a més del seu llegat històric i cultural té un munt de paisatges naturals per conèixer. Us presentem una ruta, que es realitza molt a prop de la ciutat on podreu descobrir un nou paisatge i conviure amb la natura amb tota la seva explendor.

El nostre recorregut comença a Salt, aquest és un municipi totalment anexat a la ciutat de de Girona.  És en aquesta ciutat on podreu descobrir uns aiguamolls, una antiga ubicació on anteriorment hi passava el riu Ter.

En aquest indret, cada any s'inunden els terrenys i es converteixen en aiguamolls. Aquests serveixen com a refugi per diferents aus aquàtiques com l'ànec del coll verd, el martinet blanc, el bernat pescaire... i també actu

a de refugi de mamífers com la recuperada llúdriga i la rata d'aigua.

En aquest mateix indret també hi ha un bosc amb pollancres, oms, freixes... És el punt de partida d'aquesta ruta circular verda.

El recorregut passa pels següents indrets:

1. Bassa dels Ànecs. 
2. Embarcador. 
3. Bassa de les Cigonyes. 
4. Pla dels Socs. 
5. Safareig de les dones. 

Us deixem amb algunes de les imatges que podrem observar. Us desitgem una bona ruta!

circuits d'orientació de girona:

Girona compta amb una bellesa innata que desperta la curiositat de qualsevol viatger i fins i tot dels mateixos habitants. Així doncs amb els Circuits d’orientació, els participants tindran l’oportunitat de conèixer diferents cares de la ciutat: el Barri Vell, els quatre rius, l’ermita del Calvari i Sant Daniel i Montjuic. Una barreja de cultura, natura i història.

Els circuits estan pensats per a tot tipus de públic i és el participant qui decideix la intensitat i l’ordre del recorregut. El temps aproximat per a cadascun és de 2,5h de mitjana.

Hi ha quatre circuits, cada un d’ells té un color, que es situen al voltant del centre de Girona:  al Barri Vell, el circuit dels quatre rius que travessen la ciutat: Ter, Onyar, Güell i Galligants, el circuit del Calvari que condueix el participant per un paratge natural gaudint de paisatges forestals, agrícoles i boscos de ribera fins arribar a l’ ermita del Calvari i finalment el circuit de Montjuïc i Sant Daniel.

Per participar en un circuit cal seguir les següents indicacions:

1-Cal triar l’itinerari i aconseguir el plànol que es descarrega al web o bé a les oficines de turisme de la ciutat

2-Caldrà localitzar les 10 fites a través del plànol i la pista que es facilita. En cap moment cal seguir un itinerari sinó que és el participant qui escull l’ordre.

3-Un cop trobada una fita, els participants hauran d’apuntar el codi de control a la graella corresponent que es troba al formulari de la pàgina web o bé al plànol.

Finalment, per participar en el sorteig s’haurà d’omplir els codis a la pàgina web o bé lliurar la graella emplenada a qualsevol de les oficines de turisme de la ciutat. Per poder-hi participar, caldrà haver completat almenys un dels circuits.

Per a més informació cliqueu aquí.

Cal citar que aquesta iniciativa ha estat desenvolupada en col·laboració amb el club Aligots d'orientació i forma part del projecte Res'pir, "Un procés de qualitat per un turisme actiu sostenible en l'espai transfronterer", finançat pel Programa Operatiu de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra 2007-2013 de la Unió Europea.

Així doncs si us animeu a conèixer aquests racons de Girona, Girorooms us proposa passar les nits en un dels nostres estudis o apartaments. Tots ells al Barri Vell i completament equipats.

Share it in: