Girona novaCultura

La Fundació Oncolliga Girona organitza unes jornades per reflexionar sobre una nova cultura de la salut els propers 25, 26, 27 i 28 de setembre al Barri Vell de la ciutat

GIRONA novaCultura és l'esdeveniment pensat per a reflexionar sobre la importància de les emocions i l'esperit en la salut física. La Fundació Girona Oncolliga és l'impulsora d'aquest acte que pretén donar a conèixer les eines indispensables per aprofundir en la nova cultura de salut.

Els propers 25, 26, 27 i 28 de setembre el Barri Vell de Girona acollirà un conjunt d'activitats (tallers, conferències, etc) per donar a conèixer aquesta nova cultura de la salut que es fonamenta en onze valors representatius: amor, coratge, amistat, generositat, sentit de l'humor, compassió, bellesa, curiositat, entusiasme, ètica i esperança.

Girona novaCultura ha estat concebuda per tal de donar a conèixer les eines i els camins que poden ajudar a gestionar les emocions, a conèixer la importància de les relacions socials i a gaudir d'una vida més saludable. 

 

Share it in: