Girona ciutat cultural

Girona és una de les ciutats històriques que permet conèixer, descobrir i submergir-se a de 2000 anys d'història. Un ciutat plena de cultura, art i esdeveniments.

Girona és una de les ciutats amb més de 2000 anys d'història. Us detallem algun dels llocs més destacables i emblemàtics de la ciutat per visitar:

- Barri Jueu:

 És un dels millor conservats d' Europa en l'actualitat. Aquest indret permet situar les antigues sinagogues de la ciutat una d'elles reconvertida en el Museu d'Història dels Jueus. i fer una passejada pels carrers de l'antic barri dels jueus i veure els diferents establiments, botigues on es comprava producte 'cosher' (pa, carn...). Observar les vivendes dels nobles jueus que presidien l'Aljama o bé els diferents escenaris de les persecucions de la Santa Inquisició Espanyola. És una visita per emocionar i aprendre.

 

 

- Les muralles:

Daten de l'època medieval i són una de les més extenses d'Europa. Passejar-se per les muralles és una experiència totalment única i enriquidora que es permet observar a través de les diferents torres veritables miradors de la ciutat. 

 

 

 

 

- Banys àrabs:

Una construcció romànica del s. XII inspirada en banys romans. Els banys estàn dividits en 5 recintes: els vestidors, sala freda, sala tèbia, sala calenta, sala del forn i la caldera. És una construcció semblant a les termes romanes i copiades dels models musulmans. Visitar-los és realment tota una experiència!

 

 

 

 

 

 

No deixeu de visitar-la!. Fem turisme a casa, molt per descobrir. 

Share it in: