Festival Internacional de Música - S'Agaró

El 17è Festival Internacional de Música de S’Agaró comença aquest diumenge 22 de juny fins al 4 d'octubre. Hi ha programats vuit concerts a l'Església de Nostra Senyora de l’Esperança.

El cicle s’ha consolidat com una de les propostes d’estiu en música clàssica de les comarques de Girona donant continuïtat a l’històric festival de la Costa Brava, el de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge.

El calendari d’actuacions s’estén fins a principi d'octubre amb l'objectiu d'oferir programació artística en un moment que la majoria dels festivals d'estius han acabat.

Els concerts són els següents:

Diumenge 22 de juny - 20 h
Trio "Pianistes a l'òpera"
Recital de Piano a 6 mans (De l'escenari...a la vida". Amb obres de Panzini, Rossini o Puccini.

Dissabte 21 juliol - 20 h
Recital de Violoncel i piano
Franco M. Ormezowski i Emanuela Maggio

Dissabte 26 de juliol - 20h
El Tango
Orlando di Bello i Carles Pons

Diumenge 3 agost - 20h
El Piano Romàntic
Marco Ciampi

Dissabte 9 agost - 20h
Els més cèlebres valsos i danses de Viena
Orquestra de Cambra Johann Strauss: Horst Sohm i Lee Yun-Jeong

De Mozart a Gershwin
Diumenge 17 agost - 20h
Robert Lehrbaumer

Quintes amb piano de Mozart i Beethoven
Dissabte 13 setembre - 19h
Solistes de l'OBC (Orquestra Simfònica Nacional de catalunya)

Veus apassionades: àries i dúos d'òpera
Dissabte 4 octubre - 19h
Sara Bañeras, Jorge A. Jasso i Marie Malechová

Les entrades anticipades es poden comprar a l'Oficina de Turisme de Castell-Platja d'Aro i entrada a taquilla una hora abans de la funció, el preu ronda dels 15 als 24 euros. Cal destacar que no només es venen activitats individuals sinó que hi ha abonaments: 65 euros 4 concerts i 100 euros que inclouen l'entrada a tots els concerts.

Per complementar el concert, es posa a la disposició el Menú del Festival per un preu de 18 euros i dóna la possibilitat de compartir trobada amb els intèrprets.

Girorooms disposa d'apartaments a diferents zones de la Costa Brava. Concretament a S'Agaró hi ha l'edifici Alba V i es tracta d'apartaments completaments equipats amb dos dormitoris, dos banys, cuina, menjador amb terrassa i vistes a la piscina. A més hi ha pisicina i jardins comunitaris. Cliqueu aquí.

Platja d'Aro també hi ha apartaments equipats i de diferents categories: alguns d'ells són Eden Mar, Xic, Alabama, President o Emabajador. Cliqueu aquí.

Share it in: