Activitats d'estiu a Platja d'Aro

Castell-Platja d'Aro acull, fins a finals de setembre, espectacles musicals de diferents gèneres!

Flamenc, jazz, el rock o la cançó popular. També celebra el programa "Estiueja a la Biblio!" i la Fira del col·leccionisme (Firafan).

Activitats d'estiu a Platja d'Aro:

Platja d'Aro acull el Festival Nits de Jazz a partir del dia 1 de juliol fins al setembre a la zona de Cavall Bernat de Platja d'Aro i el Castell. El 9 de juliol comença la 34a Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna, amb actuacions de Les Anxovetes, Bergantí & Els Cremats.

El seguirà la Festa Major de Castell d'Aro 2016 i el Festisurf Costa Brava el 20 de setembre.

A més a mé,s com cada estiu La Biblioteca Mercè Rodoreda proposa activitats en el marc del programa  "Estiueja a la Biblio!", per als més petits hi ha sessions de contes, tallers de plastilina o interactius. Hi ha activitats tot el mes de juliol!

El diumenge 10 d'agost es celebra la Firafan al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro. En aquesta fira es pot comprar, vendre i intercanviar productes de col·leccionisme relacionats amb el cinema i sèries de televisió, comòmic, música, videojocs, etc. Per participar a la fira, cal incripció prèvia!

Si voleu participar en aquestes activitats i passar una estada la Costa Brava, a Girorooms us proposem una gran varietat de propietats tant apartaments com estudis. Us oferim allotjament per llogar a Platja d'Aro, S'agaró, Sant Antoni de Calonge, Santa Cristina d'Aro o bé apartaments a Tossa de Mar o Lloret de Mar. Conèixer els apartaments Girorooms a la platja!

 

 

 

 

Share it in: