Un cap de setmana per Girona

Descobreix Girona en un cap de setmana amb Girorooms. Viu Girona!

Després d'una setmana rutinaria el millor quan arriba el cap de setmana és poder desconnectar i gaudir de llocs que ens envolten, llocs emblemàtics, meravellosos, bonics... .Si vols viure totes aquestes impressions uns del llocs que et recomanem és Girona.

Girona és la capital de la província en la confluència de quatre rius, el Ter, l'Onyar, el Güell i el Galligants. En aquesta ciutat trobaràs tot el què necessites per gaudir d'un cap de setmana a nivell turístic, d'oci, comerç i gastronòmic. Perquè Girona enamora i emociona a l'hora, per aixó et proposem un petit itinerari perquè pugis gaudir d'un cap de setmana i no perdre't les coses més importants que s'han de visitar.

Uns dels llocs que no et pot perdre és el barri vell, concretament el Call Jueu. El Call és un dels barris jueus més ben conservats a nivell Europeu. Els seus carrerons de pedra estrets i edificis et transportaran a aquella època i podràs viure de primera mà com vivia aquesta comunitat dins d'aquesta zona de Girona.

Una altre de les meravelles de Girona és la seva Catedral, anomenada també esglèsia de Sta.Maria de Girona. Aquest temple d'estil Gòtic català es va acabar en el S.XVIII . A dins s'hi pot trobar a part de les diferents capelles i sepulcres el preciòs claustre i el museu de la catedral que com a obra destacada acull el tapís de la creació, una de les poques peces tèxtils brodades conservades de l'època romànica.

Tampoc us podeu perdre una de les zones més fotografiades de Girona, les cases de colors sobre el riu Onyar. A través dels seus diferents ponts es poden veure. Quatre d'aquests ponts són una construcció del famós enginyer francès Eiffel que avui dia encara es conserven perfectament.

Si estem pel barri vell allà podem trobar els banys àrabs. Es troben en un edifici d'estil romànic tardà construït el 1194, imitant l'estructura dels banys musulmans nord-africans.

Girona també molts altres racons molt bonics per descobrir, com el pont de pedra, la rambla, la muralla, museus...

Així que anima't i vine a descobrir Girona, t'enamorarà!!

A més amb Girorooms et pot sortir de franc si participes en el nostre concurs, "Viu Girona!, Respon i descobreix Girona amb Girorooms", tens temps per a participar fins el 27 de novembre.

 

 

Share it in: