Ruta Cales Costa Brava: Platja d'Aro a St.Antoni de Calonge

Descobreix la Costa Brava a través dels camins de Ronda i les seves increïbles cales i platges. Us proposem un petit itinerari per explorar a vora del mar.

Ens encanta la Costa Brava i descobrir nous racons i llocs per gaudir del mar, la brisa i la bellesa del paisatge.

I perquè vosaltres també en podeu gaudir i descobrir nous llocs, us proposarem diferents rutes per les diferents cales de la Costa Brava a través dels seus camins de ronda que es connecten vorejant el mar i la Costa.

Avui comencem amb la primera ruta, comencem a l’entrada de Platja d’Aro (venint de St. Antoni de Calonge) i deixem el cotxe aparcat al costat de la carretera, a l’altura d’un Hotel situat al mateix carrer Cala Rovira.

Tot seguit, travessem aquest carrer i ens porta a la primera cala que porta el mateix nom del carrer, Cala Rovira. És una cala gran envoltada de roques i pins i que descobrim racons amb molt d’encant com aquest.

 

Si arribem al final d’aquesta cala trobem el camí de ronda que enllaçarem per continuar el recorregut. En aquest, trobem unes escales de fusta que pujarem i ens portaran entre roques i pins per un petit camí vorejant el mar.

Després de pocs minuts caminant direcció a St. Antoni de Calonge trobem una altre cala, Cala Sa Cova. Una cala més petita però preciosa on podem admirar les aigües turqueses i cristal·lina en un dia blau.

Deixem enrere aquesta cala i ens aproximem a una altra, però abans, travessant per uns túnels de pedra amb finestres on podem admirar en tot moment el mar i Platja d’Aro de lluny, tot un espectacle pels nostres ulls.

Sortim de l’últim túnel i de sobte, com un impacte de bellesa ens trobem amb una altre cala, en aquest cas Cala del Pi. Aquesta cala com diu el seu propi nom, hi predomina al voltant seu pins i roques i al mig les aigües cristal·lines de color turquesa, una espectacle més que ningú es pot perdre.

Baixem per unes escales a aquesta cala i la travessem fins arribar al final per continuar i enllaçar el camí de ronda a través d’un túnel i ens trobem que no podem continuar perquè aquest esta tancat per obres en el seu interior.

Aquest imprevist ens va tornar marxa enrere i sortir del camí pel que anàvem i ens dirigim a la carretera de l’entrada de Platja d’Aro on finalitzem el passeig.

Potser curta per alguns, aquesta ruta de tres cales val molt la pena fer-la, sobretot ara a l’hivern o també durant la primavera, perquè regna la tranquil·litat i si l’objectiu del passeig és desconnectar i recarregar piles ben segur que es compleix.

Si voleu continuar descobrint nous llocs o continuar el camí de ronda durant un cap de setmana, disposem de diferents apartaments a Platja d’Aro o St. Antoni de Calonge a línia de mar.

Share it in: